Gå til innhold

Diagnoseverkøy for HK og CPU?


Anbefalte innlegg

PC-en min har blitt usedvanlig ustabil i det siste. Og jeg har ikke gjort noe med den. Den er renset for støv og har fått nyinstallert OS, men fremdeles ustabil. Til og med Linux er ustabilt på min maksin nå.

 

Jeg lurer på om det finnes programmer som kan teste maskinen grundig? For eksempel testing av HK, CPU, mm? Spesielt da for Asus HK. Noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Thanks! :D

 

Det er vel ikke noe virus/spyware fare her håper jeg? No offence! Jeg har bare aldri hørt om dette programmet før. Det fckr vel ikke opp BIOS heller håper jeg?

 

Det rare med min maskin er at den kun klikker under boot/post og oppstart av Windows. Dersom jeg får den i gang og kommer meg inn i Windows levende, kan jeg presse systemet til det ytterste i flere timer utan at noe skjer. :S Dette er en underlig feil! Det sykeste er at USB-disken min slår seg på en stund etter at pc-en har slått seg av dersom USB-pluggen står i, som om PC-en begynner å leve sitt eget liv her..... Jeg misstenker at mitt Asus HK har fått nok og vil trekke seg tilbake til pensjon her. Jeg må bare finne ut av hva det er før PCen eksploderer.

 

Datadeler er heldigvisbillig for tiden! Får et ganske greit HK nå for 999,-. Men jeg vil gjerne vite hva feilen er først, så det ikke er noe annet (CPU/MINNE osbv).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...