Gå til innhold

Endre navn på "Speilrefleks - digitalt"?


Anbefalte innlegg

Når det kommer systemkameraer uten speil som Olympus E-P1, så kan man komme i tvil om hvilket forum man skal diskutere sånt noe i. Skal det i Kompaktkamera - digitalt eller Speilrefleks - digitalt?

 

Her bør vel systemkameraer som dette helst diskuteres i Speilrefleks - digitalt, ettersom det nok funksjonelt er tettere på en speilrefleks enn et kompaktkamera.

Så er vi ute for at tittelen på forumet kanskje ikke er så beskrivende lenger. Skulle man endre navn til "Speilrefleks og andre systemkamera - digitalt", "Systemkamera - digitalt" eller lignende? ..Eller i alle fall legge inn en beskrivende tekst til kategorien.

 

"Systemkamera - digitalt" er kanskje den mest korrekte tittelen, men vet alle hva et "systemkamera" er?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Det vil bli en del justeringer i navn på kategorier, og speilreflekskategorien er en av dem som skal justeres. Noen navn er dessverre slik at de enten vil bli svært lange, upresise eller vanskelige å forstå, men jeg tar gjerne inn forslag som dette.

 

Foreløpig er nok arnold_layne sitt forslag det beste etter min mening, men la dem gjerne strømme på.

 

"Filmbaserte kameraer" burde kanskje endres til "Analoge kameraer" slik at vi slipper feilpostede videokamera tråder?
Det er også en av mine tanker. Da kan man også diskutere kameraer som ikke bruker film, men f.eks. lysfølsomt glass etc :-)
Lenke til kommentar
Det er også en av mine tanker. Da kan man også diskutere kameraer som ikke bruker film, men f.eks. lysfølsomt glass etc :-)

Jepp - flyhangarer og sånt noe.. :)

 

 

Men - tror det blir en ny æra med systemkameraer uten speil - at det kommer fler i klassen rangefinder/micro Four Thirds. Problemet er bare hvor mange som kjenner til termen "systemkamera", så jeg holder en knapp på "Speilrefleks og (andre) systemkamera(er)". :)

Lenke til kommentar
Men - tror det blir en ny æra med systemkameraer uten speil - at det kommer fler i klassen rangefinder/micro Four Thirds.
Jepp, jeg tror også vi for å gjøre det ekstra moro vil komme modeller i denne klassen med APS-C-sensor og fastoptikk, slik som Sigma DP1 og DP2 (som etter min mening har mest å gjøre i denne kategorien, mer enn kompaktkamera).

 

Akkurat hvor skillelinjene skal trekkes skal jeg tenke nærmere på, selvfølgelig vil brukerinnspill kunne påvirke mine tanker, og jeg er selvfølgelig takknemlig for idéer og innspill...

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...