Gå til innhold

Overvektig, må ned i vekt


Anbefalte innlegg

jogg i 15 og gå for i 15;)

15 alene er for lite. Husk det og gå fort er veldig god trening også.

Så i starten kan du foreks. jogge i 5min, gå i 5 min osv.

Viktigste er at du klarer og holde et tempo som gjør at du ikke behøver og stoppe=)OG får og få bedre kondis må du presse deg selv litt.

 

Hvis du har mulighet så hadde jeg prøvd og få til litt lett vekt-trening siden når man har litt fett på kroppen så er det perfekt og trene vekter;)

Endret av Amanita Muscaria
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ikke spør meg om km og meter...jeg suger i det siden jeg er skrapløfter ikke jogger:P

Liker og gå turer da, men begynner jeg med jogging så ødelegger jeg knærne pluss jeg har et par skader som gjør at jogging er ikke så bra for meg.

 

Det du kan gjøre er når du drar ut i morra og finne ut hvor langt du kommer og så kan du sette deg som mål at om en måned så er du ihvertfall dobbelt så langt av gårde som 1 gangen.

Lenke til kommentar

Jeg ville ha ventet med og trene vekter til jeg var litt eldre vis jeg var deg. Du er trossalt "bare" 12. Kroppen er ikke ferdig utviklet enda. etter va jeg husker så var du ikke så alt for høy heller. så om 1-2år så har du strekt deg noen centimeter til. Så hold deg til sykling, jogging, armhevinger og sittups. så skal du nok se om ca 1-2-3år så er du ikke overvektig lenger. Greit nok. 1-2-3 år er lenge i den alderen. Og jeg vet godt at i den alderen er det ofte masse pshykisk mobbing, verbal mobbing og utestenging av de som ikke er like tynne som andre.

Det er ikke noe du må tenke over. Det du må tenke er "hva vil jeg oppnå? vil jeg være sånt som andre eller vil jeg være meg selv?"

 

Jeg var selv liten og rund i den alderen og ble mobbet. Men da jeg begynte og vokse så vokste jeg meg faktisk tynn på en måte. Jeg hadde ikke høy bmi eller noen ting da. Og jeg var plutselig ikke et mobbeoffer lenger. Jeg var "en av de andre".

 

Så mitt store råd er tren ute hjelpemidler og ta tiden til hjelp. selv om det ikke er kjekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...