Gå til innhold

I'm so making a AMV!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

yosh, hajimeyouka!=P XD eller uknow what, siden det er så seint og jeg enda ikke har begynt, kan jeg vel heller bare starte i morgen=P? MEN, har laget en topic her, så har en påminner sånn at jeg ikke dropper det. o~g jeg ser ingen har melt seg frivillig til å hjelpe meg nei..=P ikke snilt=P ikke snilt..

Lenke til kommentar

:p

-

ai~ight, da har jeg startet=P fortsatt ingen som vil hjelpe=P? den ser faktisk ut som den fort kan bli bra=P har bare noen veldig små pasting og transition issues, elers er den på par med med det meste på youtube (av de som er vært å se altså. snakker btw om amver, ikke mader. langt i fra gjennomsnittskvaliteten på en mad=P)

Lenke til kommentar

I henhold til retningslinjene §1 påpekes det at innlegg skal skrives på norsk, svensk, dansk eller engelsk. SMS-/leet-språk og dialekt er forbudt, det samme gjelder slang. Overdreven bruk av smilies, store bokstaver eller andre tegn er også forbudt. I henhold til retningslinjene ble '2' innlegg slettet fra tråden.

 

Reaksjoner på moderering går som alltid via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar

bruker mye "=P" selv takket være alle innleggene jeg har lest av aria-sama her på forumet =P *skylder på deg vi*

anyway - AMV`en din: for lav musikk... Du fokuserer for mye på hva folkene i serien sier =/

trudde AMV stod for Anime Music Video jeg =P ellers ganske bra syns jeg, flott med HD selv om det var upscaled =P 10x bedre enn hva jeg hadde fått til ihvertfall :!:

Lenke til kommentar

har egentlig ikke sett noen (brae) amver før=P herma etter mad-er, så derfor den muligens føles mer som en mad enn en amv=P eller.. tbh prøvde jeg mest å lage en trailer=P men trailere skal ikke ha spoilere.. og 90% av footagen være tatt fra siste episode og bridgeepisoden til r2=P

men jo takk^^ rate/comment

Endret av aria-sama
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...