Gå til innhold

Barton still HOT?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
I følge tabeller over varmeutvikling, så ser det ut som om det er omtrent dødt løp mellom dem. Min 2500+ (barton) går adskillig kjøligere enn min gamle T-bird 1400. Men den var jo til gjengjeld helt RÅ på varmeutvikling.

 

en artig sak jeg merka nå her om dagen var at faktisk 2600+(ikke barton) og athlon1,4ghz(første genrasjon ikke xp+) utvikler ~ like mye varme. Kansje jeg skal gå over til barton da hvis jeg ikke får ny cpu på garantien(2600+'n tokk kvelden).

Lenke til kommentar

det er jo ganske naturlig at en 2600+ kan utvikle like mye varme som en 1400 ThunderBird...den er jo klokka mye høyere...men uansett

 

noen sa at P4 har større kontatkflate...joa heatspreader er det, men så er den da bare ett ekstra lag mellom kjerna og kjøleren da...kan ikke være bare positivt for kjøling, kan det?

Lenke til kommentar

Det er faktisk bevist at du får bedre kjøling på P4 uten heatspreader, men det er stor fare for at du ødelegger cpu når du prøver å ta den av, tror overklokking.no gjorde dette en gang. Men til gjengjeld er det veldig vanskelig å knuse core på P4...

 

Min Palomino XP1700 er så vannvittig varm (drittlei av den varmen), Thoroughbred kjerna er kaldere, mens Barton er enda kaldere igjen (sansynligvis takket være større kjerne/kontaktflate)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...