Gå til innhold

Mulig å ha hurtiglenker til to siste sider i tråd?


Anbefalte innlegg

Går det an å sette opp forumet slik at man har "hurtigknapp" i forumoversikten til de to-tre siste sidene i en lengre tråd i stedet for bare den siste?

 

Altså: hvis man har en tråd på f.eks. 8 sider, så i stedet for å ha hurtiglenker til sidene 1, 2, 3 >> 8 ha til 1, 2, 7 og 8 eller noe lignende?

 

Ja, det er en småting, men det er litt småirriterende å først måtte klikke seg inn på siste side og så bla tilbake hvis man skal sjekke et innlegg som er en side eller to tilbake.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ehtram: nei.

newpost.gif tar deg tilbake til der du var sist du besøkte tråden.

Sutekh vil til siste hele side i tråden. Et bruksområde for dette er lange bildetråder. Hopper du der du var sist får du muligens 404 på halvparten av bildene mens siste sise gjerne bare har én eller to poster, så du må til siste og så tilbake ett steg for å få en hel side med poster.

Lenke til kommentar
Denne newpost.gif tar deg tilbake til der du var sist du besøkte tråden, fungerer ikke det som nesten det samme?
Bare hvis der jeg var sist jeg besøkte tråden er der jeg ønsker å gå denne gang.

 

Det skjer ofte jeg kommer på et innlegg på nest siste eller tredje siste side som jeg kunne tenke meg å dobbeltsjekke eller kanskje svare på selv om jeg har lest meg til slutten av tråden. Da er det nyttig med en hurtiglenke til de sidene så man slipper å laste inn hele sistesiden for så å hoppe bakover i tråden.

 

Nei, det er ikke noen stor greie, men det er en liten sak som gjør det litt raskere og enklere å bruke forumet.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...