Gå til innhold

FIFA 10: Den Gigantiske Tråden


Hvilken versjon skal du ha?  

490 stemmer

  1. 1. Velg blant alternativene under

    • PlayStation 2
      6
    • PlayStation 3
      239
    • PlayStation Portable
      1
    • PC
      22
    • Wii
      3
    • DS
      1
    • Xbox 360
      176
    • Mobil
      1
    • Skal ikke kjøpe FIFA10
      41


Anbefalte innlegg

Ok, jeg må oppdatere mine anbefalinger på spillere i MM, de stemmer ikke helt. Hernanes er en god spiller, men blir ikke blant de beste på spillet. Han gjorde det før, men ikke nå lengre. Dvs. etter patch 2. Så jeg solgte han på min game. Han er 25 der.

 

Til info så gror ikke spillerne noe særlig etter de er 23 år. Kun noen få unntak gjør det.

 

De jeg anbefaler på det sterkeste, er bl.a.: Rafael (Man utd), Pato (dyr men blir ekstremt god), Holtby (Schalke), Vela (Arsenal), Santon, Hazard, Zuculini, Fellaini, Baxter (Everton), Fabio (United), Ninis (panathinaikos), Zárate, Sidnei, Keirrison, Nordtveit, Fiorillo (Sampdoria), Damour (Racing - utvikler seg ekstremt), Macheda, Sissoko (Toulouse), Rodwell (everton), Moses (c. palace), Sciacca (Catania)...

 

Så finnes det jo et par svært gode offensive midtbanespillere, om dere ikke spiller 4-4-2. F.eks. Pjanic, Moutinho, Renato Augusto (Leverkusen), McCarthy (Wigan), Wilshere (Arsenal)...

 

Det beste kjøpet du kan gjøre, er Rafael fra United. Han blir spillets beste, like god som Messi. Men det er klart at det kan variere fra spill til spill. Holtby er også et musst-kjøp. Også Hazard. + Damour som virkelig vokser. Her får man mest for pengene. Ellers må jeg si at de jeg har listet ovenfor, mye er slik at de beste er listet først.

 

Det jeg har nevnt, er spillere man får masse for pengene for. Papadopoulos (olympiacos), Neymar (Santos), Smithies (Huddersfield), Mongongu (Monaco), Terrazzino(Hoffenheim), Lamela (River), Belfodil (Lyon)... er andre navnt man burde sjekke ut. Alle navnene jeg har nevnt, blir kvalitetsspillere. Her er det også noe for alle budsjett. Alle burde kunne oppnå en rating på minst 90 en gang i sin karriere. Med å kjøpe, spille og utvikle spillerne selv, så kan du selvsagt pushe potensialet enda mer.

Holtby er han forferdelig bra tekninsk å rask spiller, det store minuset er styrken, han blir lett vippet av pinnen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-EIV2CS

Om man dropper før 5 fifa-min, så er det som regel connectionen. 2 quits på rad derimot, om ikke annet, så har man for dårlig linje til å få lov til å være online.

Lenke til kommentar
Holtby er han forferdelig bra tekninsk å rask spiller, det store minuset er styrken, han blir lett vippet av pinnen

Jepp, å dette er noe dritt med så mange lovende vinger på spillet. Styrken og balansen er svak. Balansen er vel så viktig som styrken. Hazard har det samme problemet. For ikke å si David Silva. Det er et godt eksempel på at statsen (overallen) ikke betyr så mye. Mye går på smak og behag, mens annet går på hvordan det er fordelt på de forskjellige attributtene. Selv om en spiss f.eks har veldig høy avslutnings-stat, så kan det hende du ikke får det til med han. Mens man bøtter inn med en som har mye lavere. Men for vinger så blir det klart vanskeligere når de mangler på balanse og styrke. Da må man spille langt mer teknisk og smart. Man unngår direkte dueller om ballen. Er man flink til å drible, så blir det mye frispark. Smak og behag det også. Det kan være lurt å kutte mer inn i banen. Men først og fremst er det lurt å lære seg til å bruke avansert dribling ofte (holde inne L2 og R2 på PS3). Det er slik du kan vinne mye frispark. Du får flott kontroll på spilleren, i stede for å føle at du må sentre eller spurte ned vingen med en gang.

Lenke til kommentar
Om man dropper før 5 fifa-min, så er det som regel connectionen. 2 quits på rad derimot, om ikke annet, så har man for dårlig linje til å få lov til å være online.

 

 

Vel, scorer jeg et tidlig mål mot feile motstander dropper de. Og det plager meg voldsomt. Ikke pokker om at det er tilfeldig at de dropper mellom jeg scorer og 5-min grensen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...