Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forelsket i jente, ser ho snart kanskje aldri igjen?


Gjest Trådstarter

Anbefalte innlegg

Gjest Trådstarter

Her er saken..

 

Eg er forelska i ei jente i klassen, noe eg har vært litt en stund, har vært litt frem og tilbake, sterkere nå enn før eigentleg :) Nå er det ikkje lenge til sommerferien, berre nokon veker igjen. Etter dette er eg redd eg aldri ser henne igjen, etter ungomskulen spres jo alle til forskjellige videregående skuler i byen og vi skal ikkje begynne på samme skule. Eg snakker med henne av og til, men ho er ikkje den lettaste å prate med. Stille og sjenert, dere veit.. Også er ho ekstra sjenert når ho snakker med meg også, typisk... Hvordan skal eg bli godt nok kjent med henne så vi kanskje kan møtes etter sommeren også? Har jo nokon felles venner, mulig eg kan møte henne gjennom dem? :p Kanskje eg burde prøve å snakke med henne på MSN? Har gjort det før engang, men ho var litt stille der også. Burde eg ta iniativet og holde samtalene i gang der? Eller virker eg påtrengende då? Eg er ein veldig utadvendt person, eigentleg ho også, men ho er mer sjenert, hvertfall overfor gutar. Vanskeleg å snakke så mykje med henne på skulen, ho er ofte heilt andre steder enn meg i friminuttene, med folk eg ikkje kjenner. Bor heldigvis ikkje så langt unna hverandre då, under ein kilometer, men i ein stor by er det mye nok.

 

Skulle berre ønske me kunne bli betre venner i det minste, eg liker henne som person og vil helst ikkje miste henne.

 

Kjenner eg er litt lei meg pga. dette :(

 

Blei litt rotete dette, blanding av nynorsk og bokmål også. Huff. Håper dere klarer å lese det. Eg er litt trøtt :p Varmt ute!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Regner med at du er 15/16?

Spør noen på 25 om de fortsatt liker jenta de likte da de var 16.

Tipper du får 99% nei.

 

Med dette i betraktening kan du jo regne deg ut til at det vil gå bra.

 

betyr det at han ikke kan jakte på kjærlighet i livet før 25:P?

nei da:P

 

og TS du trenge ikke stresse så mye:p

"ser ho snart kanskje aldri igjen?" du bur 1km fra henne, skal muligens gå på samme skule, og har noen felles venner... DramaQueeN ;D

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter

Har ikkje lyst til å ligge under en stein i ti år, lenge til eg er 25 :p

 

Willy: Vi skal IKKJE på samme skule, det veit eg :p Men felles venner, det har vi. Og hu bor ikkje så langt unna nei :)

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter
Bare å spørre ho rett ut om ho vil finne på noe en dag.

Kjenner henne ikkje godt nok til det føler eg, vile bare virke merkelig. Får virkelig ikkje dette ut av hodet. Er som å ha et timeglass foran seg, tiden renner ut og eg har dårleg tid, plutseleg er dagen der når det er forsent. følte også at eg kjente ho betre før, no har ho blitt mer sjenert og vanskeleg å snakke med.

 

Dette suger :(

Lenke til kommentar
Regner med at du er 15/16?

Spør noen på 25 om de fortsatt liker jenta de likte da de var 16.

Tipper du får 99% nei.

 

Med dette i betraktening kan du jo regne deg ut til at det vil gå bra.

Prøver du å trøste en forelsket 15-åring med at følelsene han har nå ikke kommer til å være de samme om 10(!) år?

Get a clue :)

---

Det du kan gjøre trådstarter er å prøve å finne ut om hun føler noe for deg også. Hvis hun er veldig sjenert rundt deg så er det jo sjangser for det :) Hvis dere har felles jentevenner så kan du "forhøre" deg gjennom de.

Lenke til kommentar

Det "War" mener er jo at det finnes uttallige andre jenter der ute. Fungerer ikke dette forholdet vil du tenke det samme som du gjør for denne jenta, om en annen jente senere.

 

Men på en annen side hvorfor i all verden skal du ikke gå for denne jenta, hvis du virkelig liker henne?

 

Til trådstarter: Hva er det du er redd for egentlig? Gi signalene, ta initiativene, så du finner raskt ut om hva hun tenker. Du sier jo selv at dere ikke kommer til å treffes noe særlig mer. Da spiller det vel heller ikke så stor rolle om det skulle skjære seg?

 

Bedre å ta den støyten enn å hele sommeren lure på hva som kunne ha skjedd hvis du gjorde noe med det.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter
Det du kan gjøre trådstarter er å prøve å finne ut om hun føler noe for deg også. Hvis hun er veldig sjenert rundt deg så er det jo sjangser for det :) Hvis dere har felles jentevenner så kan du "forhøre" deg gjennom de.

Hvordan skal eg forhøre meg gjennom dem då? :hmm: Tar vel ikkje lang tid før ho veit at eg liker henne om eg seier noko til vennindene hennes? Snakker egentlig jenter med vennindene sine om slike ting? Er det stor sjanse for at vennindene hennes vet om det, om ho liker meg?

 

Ja, ho er ganske sjenert, spesielt når ho snakker med meg. Nesten litt avvisende også av og til. Det gjer det litt vanskeleg å snakke med henne. Tror kanskje ho likte meg før, men veit ikkje om ho gjør det nå lenger. Mulig eg er forseint ute :(

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Gjest

Her kjem en oppdatering, folkens: Først og fremst, dette går ikkje veien for meg! :( Eg har prøvd å bli mykje betre kjent med henne de siste vekene, og det har eg klart! Me har snakket mykkje sammen, både på MSN og på skulen. Ho har også villet snakke mye med meg og smiler altid veldig. Eg har rett og slett blitt mykkje meir forelska enn eg var sist gang eg skrev her. Er kjempe redd for at eg aldreg skal få sjå ho igjen. Då klassen tok farvel med hverandre på torsdag var det mange som var veldig triste. Vi ga hadekoser til hverandre og sånn. Då eg ga henne ein siste hadekos gråt ho og hulket fram at me måtte treffast til høsten. Har vært veldig langt nede dei siste dagene. Kjempe redd for at eg aldri får sjå ho igjen. Selvom det virket som om ho ville møte meg igjen til høsten. Begge skal være bortreist heile sommeren, så får ikkje snakket på MSN :cry: Berre ein sommer uten å sjå ho virker veldig vanskeleg :( Dette kjem til øydelegge heile sommeren min! :cry: Kordan skal me bli enda bettre kjent nu? Kva skal eg gjere? Er grusomt at me ikkje skal på samme skule!

 

Kva trur dere? Er alt håp ute? :cry:

Lenke til kommentar
Gjest Fortsatt trist trådstarter

Yeye, men me skal jo ikkje begynne på samme skule! Er redd det blir vanskelig å helde kontakten då! Ho treffer nye folk, eg treffer nye folk og me kan ikkje ein gong prate på MSN i ferien! Eg redd me sklir fra hverandre, og at alt glemmes. Me har jo felles venner, men dei skal også på forskjellige skuler, så er ikkje sikkert ho har de samme vennindene etter sommeren ein gong! Mogleg eg er alt for pessimistisk, men no ser alt mørkt ut i mine øyne!

 

:(

Lenke til kommentar

Jeg sier som nike: just do it...

 

Med det mener jeg at du skal ringe hun, si at du vil møte hun, få et ja, dra til hun og så leve lykkelig alle dine dager.

 

Kanskje litt overdrevet, men ta en sjanse da! Du digger denne jenta og hun ser ut til å like deg greit også. (skumleste) Hva har du å tape på å ta kontakt med hun allerede i morgen? Hvis du bare lar denne sjansen skli fra deg vil du gå og tenke på dette hele sommeren.

 

Altså... Ring hun og kjør på. Show some balls og oppdater tråden.

Endret av Sono Juventino
Lenke til kommentar

Ah, der får man for å ikke lese igjennom.

 

Det er jo ikke egentlig noe problem uansett da. Få tak i nummeret hennes, det har du sikkert alt, så ringer du hun og avtaler å møtes hos deg/henne en dag det passer. Altså når hun har kommet hjem igjen.

 

Bare spør om hun vil se en film eller noe. Det vil nok løse seg. Forskjellige skoler er jo ikke noe problem. Dere bor like ved hverandre og du kan treffe hun bare du tar litt initiativ til det.

 

Edit: Aha, igjen faktisk...

 

Du er redd for at dere skal skli fra hverandre, ja. Da får dere bare møtes etter sommerferien og skli dere på plass igjen da. :p

Endret av Sono Juventino
Lenke til kommentar
Gjest Gjest trådstarter

Du har sikkert rett. Er berre så slitsomt å måtte tenke på dette heile ferien. Klarer ikkje heilt å slappe av, redd for at noko skal skjære seg slik at eg aldri får møte ho igjen osv... Er også redd det øydelegger at med begynner på forskjellige skuler. Ho sa at ho ville treffes igjen da, men likevel. Mogleg eg tenker for mykkje :p

 

Beklager om dette innlegget ser rart ut, skriver fra mobil. (Opera Mini)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...