Gå til innhold

Beste program for øking av volum? (ikke stronglift)


Anbefalte innlegg

Hva er det beste programmet for øking av volum? Tenker ikke på stronglift , har ikke lyst å bli sterk.. Vet at man får volum av stronglift , men det er ikke mye.

 

Har hørt om Myo-reps , men da må jeg lage mitt egent treningsprogram.

 

Har trent i et halvt år , så jeg har litt peil.

 

Trenger bare et program som jeg kan følge fra prikk litt punkt.

 

Kan faktisk betale en for å lage et program for meg , har 98 kr på paypal.

Kontakt meg hvis du er interesert

Endret av opijo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

40-50kg i benk

50-80kg i mark

knebøy - hater den øvelsen

 

altså, jeg har ikke prøvd mer enn 40kg i benk fordi jeg er redd for å ikke få opp stangen :s

jeg klarer lett 50kg på mark , men treneren min sa at jeg ikke skal ta mer enn 50 i begynnelsen

Endret av opijo
Lenke til kommentar

Nå har jeg gitt deg et svar i den forrige tråden din. Håper du velger å følge det. Du kan evt prøve å lese nybegynnertråden og teknikktråden. Generelt bør man trene mest på øvelser man hater fordi det ofte er her svakhetene ligger.

 

Generelt vil jeg si etter å ha vært på forumet her en stund. Slutt å vær så forbanna bedrevitere når dere bare har trent ei lita stund, følg programmene slik de står, så og si ingen av dere har kompetanse til å sette opp gode opplegg selv. For min egen del har jeg trent styrke i over 10 år mer eller mindre sammenhengende, jeg har jobba i treningsbransjen en stund nå, jeg har coacha mange utøvere og satt opp masse programmer og personlig anser jeg ikke at jeg har så god peiling ennå, det går ikke ei uke uten at jeg har lært noe nytt ift trening. Jeg må stadig spørre kolleger om hjell til programoppsett selv om jeg nå greier å sette opp helt greie individuelle opplegg har jeg ennå en lang vei å gå. Du blir aldri utlært om trening, selv etter mange år kan man lære mye nytt. Det finnes ingen fasiter, men det finnes definitivt både øvelser og metoder\tilnærminger som er bedre enn andre. Flere her på forumet kan mye, vær så snill, du som er nybegynner, hør på oss som har holdt på ei stund. Jeg har gått i mange feller fordi jeg trodde jeg visste best selv og vært mye skadet og hatt elendig fremgang. De siste 2 årene har jeg økt 80 kg i knebøy, 45 kg i benk og 100 kg i mark, og lagt på meg 15 kg uten at fettprosenten har økt. Det var etter at jeg la igjen egoet mitt hjemme og begynte å høre på folk som hadde bedre peiling enn meg selv. Det er først nå når jeg innser at det er mye jeg ikke vet at jeg faktisk har bedre fremgang enn noensinne og samtidig er skadefri, ironisk ikke sant? ;)

Lenke til kommentar

I det siste har jeg gått over fra å trene styrke til volum.

Mitt program består dermed av få sett og mange reps og færre isolasjonsøvelser. Har som regel 2 set og 10-12 reps på de fleste øvelsene, og når jeg trente for å makse ut styrke hadde jeg 3-5 set og 6-8 reps.

 

Når jeg trener for å øke i volum legger jeg til flere baseøvelser, som f. eks dips og chins.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...