Gå til innhold

Gud...noen hater virkelig MS


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han har et par virkelig gode, da mener jeg noen solide argumenter, spesielt dette med hvis et program inneholder en bug og skriver utenfor minneområdet og får hele systemet til å kræsje. Er sikkert flere men jeg scroller bare til bunnen og så den.

Lenke til kommentar

Det var forsåvidt ei grei oppsummering av argument mot MS. Men det kunne nok vore halvparten så langt utan at det hadde mista innhald, han gjentok seg innimellom.

 

Sinnssvakt mykje tekst gjer ikkje nødvendigvis ein god tekst. Og det faktum at mange som har svart her ikkje har lese alt provar nettopp det, ein må kunne halde på lesaren.

 

Men når du verkeleg brenn for ein sak (som denne fyren ganske tydeleg gjer) så er det ikkje så vanskeleg å pumpe ut mange ord, da er det vanskelegare å avgrense seg.

Lenke til kommentar

Wow - en imponerende menge hat samlet på en side. Mye av det er godt begrunnet og MS har vel uten tvil en del svin på skogen, men jeg kan ikke fri meg fra tanken om at han tolker absolutt alt MS gjør på verst mulig måte og dermed ikke ser skogen for bare trær.

 

Apropos 'blendet av hat': Minner meg litt om ei venninne som er aktiv i RV-miljøet. Hver gang det er noe dumt/urettferdig (det trenger ikke å være politisk engang - det kan like gjerne være f.eks. noen som har knust en flaske på gata) som hun reagerer på så er det første hun sier (i fullt alvor - jeg kødder ikke!) "Det er helt sikkert noen FRP-folk som har gjort det!"

 

Leste bare introen og avslutningen + en del løse avsnitt her og der, og må si som flere: at han gidder :shrug:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...