Gå til innhold

Den lille solbrilletråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så populære solbriller ville jeg kjøpte fra en norsk side egentlig. Er ikke mye å spare ved å kjøpe fra Otticanet når du blir smacket med UPS gebyrer og moms. Ville kjøpt de fra f. eks for 990 med gratis frakt fra Solglass.

Ok, takk for svar. Har inntrykk av at du har god kontroll på brillemarkedet. Noen lignende briller du kan anbefale som alternativer? :-)

Lenke til kommentar

Hva slags solbriller kan passe meg? Drit i at skjorta er for trang, det er H-melka sin skyld.

Face shape and glasses

 

Bare å søke litt på nettet så får du ihvertfall en pekepinn på hvilke briller som passer deg. Letteste er jo å ta seg en tur til en brillebutikk og prøve solbriller. Synes genrelt at utvalget av solbriller er bra i Norge, ihvertfall blant de største merkene som Ray Ban f. eks.

Endret av Rankiz
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hva synes dere om disse?

583_1024x1024.jpg?1518

SUPER Panamá Crystal Pink

 

Kjøpte nettopp noen solbriller fra samme merke, SUPER Giaguaro Burnt Havana som så helt like ut, men endte med å sende de tilbake fordi de var ganske smale i fasongen, dvs trykket på siden av hodet mitt, samt at kvaliteten ikke var så god...

 

Synes de så finere ut på bilder enn de var i virkeligheten mtp kvalitet.

Endret av Rankiz
Lenke til kommentar

Jeg kan få mine for mer enn halvparten av prisen som er oppgitt på hjemmesiden. Det burde kanskje veie opp mot kvaliteten, som du påstår er dårlig. Hvordan legger man merke til om solbriller har god eller dårlig kvalitet?

 

Jeg påstår ingenting, for jeg har prøvd brillene og kvaliteten var ikke noe spesielt god. Man legger merke til om solbrillene har god kvalitet spesielt i hengslene, samt ved å se på hvordan brillene er konstruert, samt hvilke materialer som er brukt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...