Gå til innhold

Leveling prosjekt - Sylvanas Horde


Anbefalte innlegg

Jeg var på utkikk etter en eller kanskje flere leveling partnerer mens jeg lvlet en horde. Mest på grunn av at jeg var drit lei alliance pvp. Derfor langde jeg en post her på forumet, men interessen og engasjemanget ble mye høyere enn jeg kunne håpe på. Vi ble såpass mange at vi bestemte oss for å lage en guild, "Proeliators".

Vi bestemte oss for å gjøre dette litt større og lage et prosjekt ut av dette, derfor søker vi medlemmer til guildet/prosjektet vårt. Dette er en veldig casual gjeng og de fleste har en eller flere 80, men søker litt forandring. Så vi leter etter deg som har lyst til å lvle med norske spillere og ha en det gøy mens du lvler.

Ingen krav eller lignene for å joine, bare ta kontakt med meg (Øllis ingame) eller El'Nino (Coaxy ingame) så skaffer vi deg invite til guilden.

Om du spiller på Sylvanas fra før og bare har lyst til å slå av en prat er det selvfølgelig bare hyggelig ;)

 

Den 10 mai er vi:

Galero: Øllis - Priest

Koots: Buste - Shaman

El'Nino: Coaxy - Rogue

Torpedo-Tom: Zapturi - Druid

Berserk: Storfekjøtt - Warrior

Osecia: Timewave - Shaman, Osecia - Warlock

Svampebob: Yetus - Druid

CK_: Nelthen - Paladin

Endret av Galero
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg kan kanskje være interessert, om vi får me noen andre så ikke alt går i søpla om en av oss mister motivasjonen eller lignende. Tror jeg har noen i decent lvl på Sylvanas så jeg kan kanskje skaffe noe gull eller bager.

 

Sånn cirka når, og hvor lenge spille du?

Lenke til kommentar

Det her er jo faktisk noe som høres interessangt ut. Jeg har vært med i en gruppe tidligere der vi var 5 stk og spilte sammen hele tiden når vi hadde tid. Det var mer pve rettet da.

Jeg kunne godt tenkt meg å vært med på dette, men rotasjons jobbingen min kan vel komme litt i veien. Har 2 uker på jobb og 3 uker av.

Lenke til kommentar

Jeg og etpar irl kompiser rerollet fra ally Stormreaver til horde Turalyon, veldig kompetitiv battlegroup (Cyclone) der horde ofte vinner, men ally spiller også ofte bra, så det blir litt utfordring. Vi (og etpar andre som vi møtte etter hvert) har et guild som gjør litt instances, naxx, og holder på med Ulduar. Men vi er slackers, men flinke og modne slackers.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...