Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

En liten liste med programmer jeg ikke kan leve uten:

 

"WebSharing"

Mobilen blir raskt en FTP server, den viser hvilken IP du må connecte til i browseren din på pcen, du får da opp ett mappe grensesnitt og kan lett laste opp og ned ting fra mobil -> Pc og omvendt. GENIALT.

10/10

 

"BatteryGraph"

Viser en graf over batteriforbruk, kan brukes til å finne ut når du brukte mye batteri og finne batterisyndere.

8/10

 

"Nimbuzz"

MSN klient. Eneste jeg har prøvd som ikke disconnecter MSN`en min på pcen når jeg logger meg på med mobilen...

9/10

 

"Googles"

Ta bilde av noe, og google søkter etter lignende bilder. Genialt om du ikke husker hva en skuespiller heter o.l.

8/10

 

"Layar"

Se gjennom kameraet på mobilen, og den gir deg informasjon om omgivelsene rundt deg.

Eks. se mot en pizzasjappe gjennom mobilen, og du vil få opp navn o.l.

8/10

 

"ShaZam"

Vet ikke hva sangen heter? Skru på denne appen så får du vite det.

MÅ HA. 10/10

 

"WaveSecure"

Mobilen din stjålet? Vil du ta backup?

Med denne appen, kan du låse mobilen, sette på alarm, finne mobilen på kart osv. ALT fra webbrowseren din. finne ut hvem tyven har ringt til osv.osv.

PS. Betalings app, last ned fra hjemmesiden til WaveSecure

10/10

 

Spill:

"Air Control"

Du er flygeleder, få flyene ned på rullebanene!

7/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rmaps(Market) - et utmerket supplement til Googles tjeneste. I Rmaps har man bla tilgang til høyoppløste topo- og sjøkart (! ellers betalingspliktig, mener jeg å ha hørt) fra det norske kartverket. Her kan man se sin posisjon inne i sitt eget hus på telefonskjermen.

 

 

Hei SvartUtenSukker

Jeg finner ikke denne appen, er den fjernet fra Market?

Lenke til kommentar

@Skjo: Takk for tipset om Layar. Dette er imidlertid den skumleste appen jeg har sett. Etter å ha brukt funksjonen AppAware (under "Popular" inne i Layar etter at den er installert), fikk jeg frysninger og avinstallerte. Ble ærlig talt negativt stemt overfor hele Android-prosjektet etter å ha sett dette - privatlivets fred etc.

 

hva var galt?

Lenke til kommentar

- Mest av alt det uhyggelige i at man ikke er sikker på hvilken info om en selv som man (stort sett uten å gidde å lese det som står foran "I Accept" ) samtykker i å dele med andre. Som jeg har nevnt i en tidligere posting, må man i mange Google-applikasjoner (f. eks. My Maps) uttrykkelig hake av for at innholdet ikke skal deles. Som nevnt likte jeg det dårlig da fornavnet mitt kom opp foran en kommentar i Market uten at jeg hadde oppgitt det. Hvordan vet de hva jeg heter, at jeg ønsker navnet mitt oppgitt (og at jeg ønsker å være på fornavn med dem)?

 

Ser du ikke det problematiske i at naboen får vite hvilke apps jeg har installert? Ønsker du virkelig å vite det hvis bestemor har noen adult-apps? Vet naboen at jeg kan se i hans Picasa-album?

 

Vet dama (?) med brukernavnet lost som nettopp skrev om brystvortene sine (synlig i funksjonen "We feel fine" under Popular) at jeg vet at hun nå befinner seg i en bil som kjører langs Pålsbufjorden)?

 

Visste du allerede at jeg måtte reinstallere for å finne dette siste eksempelet? (Hurtigscrollefunksjonen i menyene er i alle fall genial og kunne med fordel overtas.)

Lenke til kommentar

For moro skyld kan jeg dele noen av programmene jeg bruker aktivt

 

Barcode Scanner - kjekk å ha om du f.eks. browser apps på web, og finner en strekkode med link til app på Android Market (slik som strekkodene på sidene jeg linker til i denne posten).

 

Droid48 - Android-port av tidenes mest imba kalkulator, HP48. RPN, avanserte grafer og stort sett alt man måtte ønske seg av funksjonalitet. Brukte denne mye på høyskolen, lagde egne programmer etc.

 

Google Goggles - usikker på hvor bra den funker i Norge, men foreløpig er det kult å gå rundt og knipse ting, og sjekke om applikasjonen gjenkjenner dem.

 

Meebo - fin chatklient som også har en webklient for enkel chatting hvor som helst. Single logon tilknyttet chatkontoene dine. Det finnes mange chatklienter til Android, men jeg er litt svak for Meebo siden jeg har brukt webklienten en del (www.meebo.com)

 

3 - også kjent som Cubed, en ganske kul musikkspiller der du scroller i musikken din ved å spinne på en kube. Beta, oppdateres ofte.

 

GOdroid - Go regnes som verdens mest komplekse spill, og der datamaskiner allerede slår de beste menneskelige spillerne i sjakk har man ikke klart å få en datamaskin til å spille mer enn middels bra i Go. Når det er sagt så har jeg (foreløpig?) ikke sjans i dette spillet, men vi får se hvordan det går etterhvert.

 

Snesoid Lite - en ganske OK Super Nintendo-emulator. Av de spillene jeg har prøvd var Super Metroid perfekt, Super Mario Kart var buggy, Super Mario Allstars var ubrukelig, og Chrono Trigger perfekt.

 

Nesoid Lite - Nintendo-emulator. Har egentlig ikke prøvd denne, men poster den likevel. I likhet med SNES-smulatoren er dette en lite-versjon som ikke støtter "in-game saves and loading game states". Moro læll.

Lenke til kommentar

Droid48 - Android-port av tidenes mest imba kalkulator, HP48. RPN, avanserte grafer og stort sett alt man måtte ønske seg av funksjonalitet. Brukte denne mye på høyskolen, lagde egne programmer etc.

+1 for Droid48. Genial kalkulator for oss som er vant med den i "ekte" versjon.

Eneste ulempen er at jeg ikke har funnet noen kurant måte å legge inn egne programmer på uten å skrive dem inn manuelt, og at selv om jeg gjør det så blir det ikke permanenet lagret.

Lenke til kommentar

Ikke så stort problem for min del, siden jeg har glemt stort sett alt av funksjonalitet på den kalkulatoren, og jeg antar at alt jeg skrev den gangen er borte, siden kalkulatoren har ligget i en skuff i årevis uten batteribytte. Men ja, det hadde jo vært bra om programmene ble permanent lagret på SD-kortet!

 

Uansett er bare det å ha en RPN-kalkulator herlig i seg selv. Et enklere alternativ i så måte er RealCalc Scientific Calculator, med perfekt brukergrensesnitt og den funksjonaliteten du vanligvis trenger bortsett fra grafer.

 

Scan skjermen med Barcode Scanner for å gå til RealCalc på Android Market: post-14496-1272452000,0444_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...