Gå til innhold

les anmeldelsen av gta3 her


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fascisme?

 

Spillet er mindre voldelig enn GTA1 & 2. Har spilt det en god del timer selv. I forrige GTA versjoner var det MYE mer å tjene på å bare kjøre over folk og gjøre ****skap. GTA3 er du derimot mer oppfordret til å følge oppdrag, fordi du taper mer enn du tjener på å drepe uskyldige, altså er ikke spillet lagt opp til det, men du har muligheten for det. Skal du tjene penger, så kan du bla. kjøre rundt med sykebil og plukke opp skadde til sykehuset, kjøre taxi, kjøre politibil (drepe badguys, men det har jo alltid vært okei, norge støtter jo fullt ut bombing av Afghanistan).

 

Du trenger ALDRI å slå ned uskyldige på gata med balltre. Om du gjør det, er det fordi du vil gjøre det selv. Det er bare en MULIGHET i spillet. Altså man forbyr ikke balltre fordi folk har mulighet til å gå ut av sportsbutikken og begynne å drepe fotgjengere. Og grunnen til at man gjør det i spillet er at man er fullstendig klar over at det man slår, er polygoner, med teksturer på, noe som enkelte fascistiske mennesker ikke har forstått.

 

Det værste med spillet kommer da egentlig frem i tittelen, at det er så enkelt å stjele biler, og at det er så og si en nødvendighet (du trenger ikke å gjøre det heller men da kommer du ingen vei). Ellers så er all "påtvunge" drepinga i spillet "badguys".

 

Nei nei, dette er noe "politikerne" prøver å bli bekvitt pga. den ekle følelsen at andre kan glede seg av noe slikt. Hvis vi mennesker er så voldelige, er det ikke bedre at vi bruker voldsinstinktene vår på et dataspill, enn på andre mennesker?

 

Kan de ikke gjøre noe mer NYTTIG for skattepengene, som å hjelpe krigsofre fra Afghanistan?

Lenke til kommentar

sof1 var verre, ja.. og sof2. fy ****, ut ifra de screenshotsen jeg har sett, blir det 10x verre.

 

i sof1 kunne man skyte vekk én del av hodet til folk, skyte/knive dem i magen til tarmene tøt ut.. i sof2 er hodet til folk er satt sammen av biter som man kan skyte vekk, litt etter litt. hva man kan gjøre med resten av kroppen, må gudene vite..

 

skyte foten av folk, for så å stikke ut øynene på dem og la dem kravle rundt og dø av blodtap..?

 

hurra for vold i dataspill og alltingen, men enkelte ganger blir det litt for mye..

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-23 14:24, thebutcher skrev:

hehehe.

vold er sunt året ....


uansett,hva er problemet? blir GTA til pc ulovelig

i Norge, er det bare å gå til amazon.co.uk og bestille det fra England, ikke sant?




 

Det kan vel også bli et import forbud, slik at det ville være ulovlig å importere spillet. Uansett, vil det ikke ha noen effekt. "Alle" kommer til å ville spille spillet som har blitt forbudt, og å finne et skikkelig ISO av spill du ønsker er ikke vanskeligere enn litt surfing. Dette minner meg på det følgende eksemplet:

 

"Ikke trykk på denne linken, du kommer til å angre"

 

Ingen klarer noensinne å ikke trykke på linken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...