Gå til innhold

SPOILERS - Paradise Hotel 2009 (Norge) ADVARSEL!


Anbefalte innlegg

DETTE ER TRÅDEN OM SPOILERS OM SERIEN PARADISE HOTEL 2009 NORGE SOM GÅR PÅ TV3.

 

HER FINNER DU ORGINALTRÅDEN TIL PARADISE HOTEL 2009 NORGE.

 

ADVARSEL HER KOMMER DET SPOILERS, DET VIL KANSKJE ØDELEGGE SPENNINGEN HVIS DU LESER VIDERE!

 

Dere lurer kanskje på hvordan jeg har fått tak i disse spoilers. Er bare å lese Tv-guiden. :thumbup:

Hvis noen av dere moderatorer lurer på hvorfor jeg lager ny tråd, det er fordi den ikke skal mikse seg med orginaltråden og få ødelagt spenningen til de andre som ikke vil lese spoilers.

 

paradisehotelnorge.jpg

 

SPOILERS

 

Paradise Hotel ep.13 (Mandag, 30.03.09)

 

Karita sjekker inn på hotellet og Bergensjenta får umiddelbart i oppdrag å splitte et par. Dermed sender hun en av de andre jentene på solorommet, og er allerede trukket inn i kjernen av spillet. På kvelden forlyster deltakerne seg med en real Hollywood-fest, noe som skaper god og løssluppen stemning blant Paradise Hotels gjester

 

Paradise Hotel ep.14 (Tirsdag, 31.03.09)

 

En gammel kjenning sjekker inn på hotellet, og det er opp til de andre deltakerne om den nye gjesten skal ta plassen til, eller dele rom med, den som allerede bor på solorommet. Det er klart for en nervepirrende avstemning som avgjør to av deltakernes fremtidige skjebne på hotellet. Til slutt er det Øysteins stemme som skal avgjøre det hele.

 

Paradise Hotel ep.15 (Onsdag, 01.04.09)

 

På Paradise Hotel kan det meste skje, og nå sjekker endelig 11 norske gjester inn på det luksuriøse stedet. Nanna tar med seg Alexander på date, etter å ha fått beskjed om at de skal danne et nytt par. To jenter deler fortsatt solorommet, og stemningen er nervøs før morgendagens parseremoni. Onsdag er dessuten dagen for Pandoras eske, og da kan alt skje.

 

Paradise Hotel ep.16 (Torsdag, 02.04.09)

 

I kveld kommer det en beskjed inn på hotellet om at jentene i fellesskap kan dele ut en fredning. Den fredningen får konsekvenser for spillet, og får avgjørende kraft i kveldens parseremoni. Etter den nervepirrende seremonien flytter de nye parene inn på rommene sine.

 

Paradise Hotel ep.17 (Mandag, 06.04.09)

 

William sjekker inn på hotellet og får umiddelbart i oppgave å velge seg en partner. Det innebærer at en av de andre guttene må sjekke inn på solorommet. Uken innledes med et romersk tema, hvor en keiser skal velges. Det blir mange begivenheter på hotellet idet keiseren får mulighet til å uttøve sin makt.

 

Paradise Hotel ep.18 (Tirsdag, 07.04.09)

 

To av hotellets gjester må ut i strid for å bevare sin plass i paradis. Det ender med at en av jentene må sjekke ut, og det på et svært dramatisk vis.

 

Paradise Hotel ep.19 (Onsdag, 08.04.09)

 

To nye jenter sjekker inn på hotellet. Therese og Margrethe forsøker umiddelbart å komme inn i den etablerte klikken, og Margrethe oppdager at hun allerede har kontakter i huset. På kvelden er det igjen Pandoras eske, der deltakerne anonymt får stille hverandre spørsmål som kan gi utslag i spillet.

 

Paradise Hotel ep.20 (Torsdag, 09.04.09)

 

Paradise Hotels keiser får i oppgave å sende hjem en av deltakerne, og hans valg virker kanskje overraskende. Samtidig illustrerer det at spillet begynner å dominere over vennskap og etablerte allianser. På kvelden er det parseremoni.

 

Paradise Hotel ep.21 (Mandag, 13.04.09)

 

Etter forrige ukes dramatikk sjekker to nye kjekkaser inn på hotellet. André og Kjetil skal få bryne seg på et allerede innarbeidet klientell, noe som har vist seg vanskelig for tidligere nyankomne.

 

Paradise Hotel ep.22 (Tirsdag, 14.04.09)

 

I kveldens episode er det duket for nok en parsplitt, og Lene får en sentral rolle i prosessen med å danne nye par. En av gutta må sjekke ut av hotellet allerede i dag, så stemningen er mer enn spent på Paradise Hotel.

 

Paradise Hotel ep.23 (Onsdag, 15.04.09)

 

Hva som kommer ut av Pandoras eske er aldri lett å vite, og i kveldens episode får Margrethe seg noen overraskelser da spørsmålene skal stilles. Dagen er noe mer behagelig for Lene, som får ta med seg en av gutta på en romantisk date.

 

Paradise Hotel ep.24 (Torsdag, 16.04.09)

 

Lene sitter med mye makt før kveldens parseremoni, og får følgelig en avgjørende rolle under seansen som sender en av gutta ut av hotellet. Med flere ulike allianser og mange bevisste spillere er det ikke mange som føler seg trygge før kveldens seremoni.

 

Paradise Hotel ep.25 (Mandag, 20.04.09)

 

Camilla sjekker inn på hotellet, og blir overrasket når hun oppdager kjente i sofaen. Mats må jobbe ekstra hardt for å finne en ny partner; klarer han ikke det må han sjekke ut av hotellet.

 

Paradise Hotel ep.26 (Tirsdag, 21.04.09)

 

Deltakerne skal finne ut hvem som er den beste mexicaneren på Paradise Hotel. Temaet på hotellet er følgelig mexicansk, og deltakerne avholder en quiz for å se hvem som vet mest om landet de oppholder seg i.

 

Paradise Hotel ep.27 (Onsdag, 22.04.09)

 

Dette blir en veldig begivenhetsrik dag på Paradise Hotel, hvor konfliktlinjer bobler opp til overflaten. Når det er tid for Pandoras eske bobler det helt over for noen av deltakerne, noe som får store konsekvenser i spillet.

 

Paradise Hotel ep.28 (Torsdag, 23.04.09)

 

Det er torsdag og tid for ukens parseremoni. Deltakerne bruker dagen til å slikke sårene etter onsdagens dramatiske Pandoras eske. Samtidig biter jentene negler foran kvelden som sender en av dem ut av paradiset.

 

Paradise Hotel ep.29 (Mandag, 27.04.09)

 

Det er trafikklysfest på hotellet, og deltakerne får beskjed om å ta på seg rødt, gult eller grønt for å vise hvor mottakelige de er for å bytte partner. Det fører fort til uoverenstemmelser i paradis. Men det er ikke slik at konfliktene får regjere alene, noen overraskende vennskapsbånds knyttes også når ei ny jente sjekker inn.

 

Paradise Hotel ep.30 (Tirsdag, 28.04.09)

 

Deltakerne slikker sårene etter gårsdagens fest og forsøker å oppsummere hva som skjedde den begivenhetsrike kvelden før. Dessuten kommer det inn en befaling om at parene skal splittes, noe som preges av de tydelige alliansene og de etter hvert åpenbare konfliktene på hotellet.

 

Paradise Hotel ep.31 (Onsdag, 29.04.09)

 

Etter nok en dramatisk aften blir dagen derpå brukt til å snakke ut om hva som skjedde. Stemningen på hotellet er god, helt til deltakerne får beskjed om at en av jentene må sjekke ut allerede samme dag. En ny gutt sjekker også inn på hotellet, og får utfordringen med å finne seg til rette blant de andre deltakerne.

 

Paradise Hotel ep.32 (Torsdag, 30.04.09)

 

Det er igjen tid for parseremoni, og stemningen på hotellet er spent, all den tid det begynner å nærme seg finale. Men vennskap og fellesskap har fortsatt grobunn på Paradise Hotel, selv om enkelte kommer bedre overens enn andre.

 

Paradise Hotel ep.33 (Mandag, 04.05.09)

 

Kveldens episode innleder semifinaleuka på Paradise Hotel. Nå er det alle mot alle, og en trusetrekkingsseremoni kaster om på parene. Men det er ikke bare dramatikk og parsplitt: kvelden rundes av med en grillfest hvor stemningen blir god.

 

Paradise Hotel ep.34 (Tirsdag, 05.05.09)

 

To av deltakerne befinner seg plutselig alene på hotellet, etter at de andre har fått beskjed om å snike seg ut. De to som blir igjen får i oppdrag å velge hvem som må sjekke ut. Når de andre kommer tilbake får de beskjeden og en av jentene må ut.

 

Paradise Hotel ep.35 (Onsdag, 06.05.09)

 

En av deltakerne er fanget på utsiden av hotellet, og gutta må bestemme seg for hvem som skal ut og redde henne. Det viser seg å bli skjebnesvangert. En av gutta får dele ut en fredning, og den er i sannhet verdifull nå som finalen nærmer seg med stormskritt.

 

Paradise Hotel ep.36 (Torsdag, 07.05.09)

 

Det gode fellesskapet er i ferd med å slå sprekker på Paradise Hotel. Hemmelige planer og tøffe valg gjør at stemningen er mer enn spent i de vakre omgivelsene. Mange av deltakerne begynner å bli mistenksomme overfor hverandre, og det er slett ikke uten grunn.

 

Paradise Hotel ep.37 (Mandag 11.05.09) FINALEUKA

 

Vi er inne i den spennende finaleuka på Paradise Hotel, og uka innledes med en særs dramatisk dag. Noen skal ut allerede i dag, og det er en utsjekking som virkelig skaper oppstyr. Ting begynner å tilspisse seg på hotellet, og temperaturen nærmer seg kokepunktet.

 

Paradise Hotel ep.38 (Tirsdag 12.05.09) FINALEUKA

 

De gjenværende parene får i kveldens episode beskjed om at de skal testes i hvor godt de kjenner hverandre. Paret som vinner får en date, samt en annen fordel som kan være med å avgjøre spillet. Men det fordrer at vinnerne klarer å holde kortene tett inntil brystet. Det er ikke alltid like lett når tunga smøres.

 

Paradise Hotel ep.39 (Onsdag 13.05.09) FINALEUKA

 

Dagen innledes i fred og fordragelighet, men de gjenværende gjestene vet at ikke alle kan forbli i paradis. Spillet nærmer seg et klimaks, og gamle konflikter dukker opp på hotellet, i tospann med gamle gjester som vender tilbake.

 

Paradise Hotel ep.40 (Torsdag 14.05.09) FINALEN

 

Etter to måneder på hotellet skal vinnerne endelig kåres. Det har vært to måneder fulle av vennskap, fiendskap, alliansebygging, romanser og konflikt. En nådeløs jury skal avgjøre hvem som er den verdige vinneren av det intrikate spillet. De gjenværende gjestene må svare på diverse vanskelige spørsmål fra juryen, og den som klarer å overbevise står igjen som vinneren av Paradise Hotel 2009.

 

Endret av baddis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Reglene er vel slik at et par vinner, så skal de gjennom en tillitsprøve der de kan velge mellom å ta beløpet selv eller dele det med partneren. Dvs, summen stiger så lenge ingen av dem tar den for seg selv, tilslutt blir det vel 300 000 som de kan dele.

 

Tror jeg. Men ikke ta mitt ord for det, det er bare det jeg har hørt :p

Lenke til kommentar

Paradise Hotel ep. 20

 

 

Paradise Hotels keiser får i oppgave å sende hjem en av deltakerne, og hans valg virker kanskje overraskende. Samtidig illustrerer det at spillet begynner å dominere over vennskap og etablerte allianser. På kvelden er det parseremoni.

 

 

Paradise Hotel ep. 21

 

 

Etter forrige ukes dramatikk sjekker to nye kjekkaser inn på hotellet. André og Kjetil skal få bryne seg på et allerede innarbeidet klientell, noe som har vist seg vanskelig for tidligere nyankomne.

 

Dette tyder vel på at mange av nykommerne er røket ut?

 

Lenke til kommentar
Paradise Hotel ep. 20

 

 

Paradise Hotels keiser får i oppgave å sende hjem en av deltakerne, og hans valg virker kanskje overraskende. Samtidig illustrerer det at spillet begynner å dominere over vennskap og etablerte allianser. På kvelden er det parseremoni.

 

 

Paradise Hotel ep. 21

 

 

Etter forrige ukes dramatikk sjekker to nye kjekkaser inn på hotellet. André og Kjetil skal få bryne seg på et allerede innarbeidet klientell, noe som har vist seg vanskelig for tidligere nyankomne.

 

Dette tyder vel på at mange av nykommerne er røket ut?

Merklig at du har skaffet dette når det lages kun tv-guide for 7 dager frem i tiden..

 

Paradise Hotel ep.19(onsdag, uke 5)

 

To nye jenter sjekker inn på hotellet. Therese og Margrethe forsøker umiddelbart å komme inn i den etablerte klikken, og Margrethe oppdager at hun allerede har kontakter i huset. På kvelden er det igjen Pandoras eske, der deltakerne anonymt får stille hverandre spørsmål som kan gi utslag i spillet.

 

Lenke til kommentar

Ja, stemmer det. : ) Det blir til hver enkelt individ om man har lyst til å tro på det eller ei. Dere får vente il siste episode. Så kan du se om jeg har tapt eller ikke. Det eneste beviset jeg kan komme med er siste episode.

Endret av laffe
Lenke til kommentar
Ja, stemmer det. : ) Det blir til hver enkelt individ om man har lyst til å tro på det eller ei. Dere får vente il siste episode. Så kan du se om jeg har tapt eller ikke. Det eneste beviset jeg kan komme med er siste episode.

Hehe ok, og hvor kan jeg finne dette beviset?Ellr hvor fant du det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...