Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan bygge et sosialt nettverk fra bunnen av?


Anbefalte innlegg

Har i det siste blitt temmelig lei av å sitte hver helg og kjede meg og har endelig bestemt meg for å gjøre noe med det. Problemet er bare å finne ut hvordan.

 

Jeg har ikke særlig mange venner fra før av. Gikk sikkert glipp av noen muligheter på ungdomsskolen da jeg ikke deltok på fester o.l. Akkurat nå har jeg vel bare én god venn som jeg finner på ting i fritiden med (for det meste dataspilling). Har selvsagt noen jeg henger med på skolen, men det er ikke slik at jeg gjør ting med de på fritiden.

 

Nå har jeg lyst til å på en måte starte helt på nytt og få nye venner. Derfor trenger jeg litt tips til hva man kan gjøre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke forbered deg så altfor mye på slike fester i den grad at du er stiv som en pinne på den sosiale delen. Å finne tonen med noe er ikke så vanskelig det - litt humor og snakk på skolen hjelper ofte på.

 

Vis at du er litt kul å være med : D

 

Edit: utdyper litt på det jeg mente; når man går å forbereder seg mentalt på hva som kan skje i sosiale situasjoner (f.eks en fest) har man for vane å se for deg alle de verste situasjonene - og blir derfor nervøs istedenfor å ha det artig.

 

Du kan forresten si at du har aldri drukket deg mer enn brisen før (hvit løgn, det hjelper på)

Endret av Narsissisten
Lenke til kommentar

Mulig jeg er litt vanskelig nå, men hvordan viser jeg at jeg er kul å være med? :p

 

Har liksom aldri vært den som oser av selvtillit heller (men jobber med saken). Og hvordan tar man kontakt med folk man ikke kjenner da? Er vel lurt å ha et samtaleemne?

Lenke til kommentar

Nybegynnerguide tenkte jeg på i forhold til PUA-tråden. Blir så forvirret over alt de prater om der, er jo så mange "faguttrykk". Dessuten hadde det vært fint å ha noe konkret om hva man bør gjøre og slikt, men jeg regner med at det ikke er så enkelt?

Lenke til kommentar

Du kan lese første siden, står en del info der.

Ellers...konkret; start med å ta godt vare på deg selv, bry deg litt om utseende, se bra ut for deg selv. Så må du jo selvfølgelig snakke med folk, men det er vel plenty av sjanser til å snakke med folk i klassen, f.eks ved prosjektarbeid o.l

Lenke til kommentar

Som andre har skrevet, ha voks i håret, prøv å kle deg bra, dusj om morgenen (selvfølge for noen, men husker selv mange som kom med halvfett bustete hår etc.. ) Ang klær, snakker ikke om å bruke flere tusen på en helt ny garderobe. Vet jo ikke hvordan du kler deg uansett, men bare generelle tips. En kul genser eller to kan gjøre mye.

 

Du må rett og slett bare prøve å henge deg på. Spør folk i klassen din feks hva de skal i helgen, spør om du kan bli med om det er snakk om fest eller andre sosiale begivenheter. Også om de bare skal spille fotball på løkka, la de se deg. Blir sikkert en del, kan ikke ha med så mange etc.. Allikev snakk med folk, spør litt casual om du kan bli med. Spøk litt, ikke virk desperat ;) Går et ikke så går det ikke, ikke mas på dem heller.

 

Så til slutt får du nok bli med på et par fester, så kansje du treffer noen andre folk der igjenn. Ville anbefale deg å hvertfall ta med deg et par pils, så du ikke skiller deg ut. Hvor gammel er du forresten? Er du 15 glemmer du det siste :p Er du en gjennomsnittlig normal kar går det nok greit skal du se :)

Endret av Christeven
Lenke til kommentar
Støtter den. Sol uten at noen merker det..heheh

 

mente at han kan begynne sakte og la rødfargen roe seg eller evt. late som han er på ferie.

 

Bruk voks i håret, få deg no freshe klær.

Ser du bra ut kommer oppmerksomheten til deg!

 

Skjønte det, men syns det var litt morsomt fordiom. Blant annet fordi jeg har gjort samme trikset selv :whistle:

Er forresten enig med resten du skriver

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...