Gå til innhold

kjølepasta og prosessor


Unix

Anbefalte innlegg

heisan! har bare et lite spørsmål. under kobberribben så er det et sånt firkanta lager... her skal tydelig prosessor kjernen har kontakt(det vet vel alle :D ) men det e så lurer på.. må jeg i tilegg ha kjølepasta på prosessorkjernen? (har bestilt artic silver 3 for sikkerhets-skyld)

i isåfall: hvor mye? har ikke satt sammen en prosessor og kobberibbe før så e vil ikke ødelegge noe hvis dere skjønner..

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du bruke thermal paden (den som fulgte med kjøleribba), må du ikke ha på artic silver. Da bare putter du på kjøleribba og starter. Men hvis du vil ha ekstrem kjøling (Kan ha noen grader å si) så tar du av thermal paden på kjøleribba, renser den og smører på goop på kjernen på CPU'en. Les Overklokking.no's goop-guide, den er meget bra.

Lenke til kommentar

Thermalpadden kan du skrape vekk med noe som er mykere enn metallet. F.eks. plastkniv, noe av tre e.l. og så rense med f.eks. Isopropanol etterpå.

 

hva du smører den ut med er ikke så nøye, bare det er rent og du får et jevnt og fint lag med goop. Bruk f.eks. kredittkort, telekort, plastbit e.l.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...