Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva er Kukost?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Krav til å poste ved bruk av gjestefunksjonen er at innleggene er av sensitiv og alvorlig art og at man ønsker å unngå å få slike personopplysninger knyttet til sin person. Ordningen med gjestefunksjon er til for å gi brukere et utvidet tilbud og mulighet til å kunne sikre seg anonymt om temaer som er av sensitiv art, så vær så vennlig å ikke ødelegg dette med useriøse innlegg.

 

Ved stadig misbruk av denne ordningen vil den bli fjernet.

 

Til informasjon er sensitiv personopplysninger i denne sammenheng definert som informasjon om seksuelle forhold og helseforhold.

 

Flere innlegg som strider mot dette er fjernet.

 

Jeg gjør oppmerksom på at misbruk av gjeste konto kan medføre IP-ban

 

(Og som vanlig skal ikke denne posten kommenteres, send evt. en PM)

Lenke til kommentar

Hva i...?

 

Kukost er æsj.

Haha, jeg har en veninne (dette er helt seriøst) som fortalte at når hun sugde typen så var det helt normalt at hun slikket bort det laget med smegma han hadde på/rundt hodet før hun satte igang. Som om det var den mest naturlige ting i verden. FYSJ.

Lenke til kommentar
Haha, jeg har en veninne (dette er helt seriøst) som fortalte at når hun sugde typen så var det helt normalt at hun slikket bort det laget med smegma han hadde på/rundt hodet før hun satte igang. Som om det var den mest naturlige ting i verden. FYSJ.

Usj. Nå må jeg legge bort lunsjen også...

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Penishodet mitt er så ektremt følsomt, at det gjør vondt når jeg tar på det(for å rense bort kukosten) så jeg får ikke bort alt. Andre som også har det "problemet"? Og hvilke metoder bruker dere?

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Jeg har et lite problem når dama suger meg.

 

Jeg vasker kuken med våtserviett / vått dopapir / skyller den kjapt i dusjen hver gang jeg har vært på do. Jeg dusjer også vær dag, og skyller den grundig med forhuden helt tilbake.

Jeg prøver å holde den ren hele tida mens dama er på besøk, for hun kan finne på å bare sette i gang.

 

Jeg får ikke forhuden over når jeg har ereksjon, men kan fint bli runka og sugd likevel.

 

Problemet er at selv om jeg dusjer først, og kuken helt ren og strøken ut, så vil det danne seg noe jeg tror ligner litt på kukost, helt ved nede ved og under kanten av penishodet, under akten. Jeg vet ikke hva dette er, kanskje det er sperm, eller "kroppens naturlige glidemiddel" som har liksom stivna ettersom det sikkert havner der mens vi holder på.

 

Jeg VET det ikke er kukost, men det SER litt ut som kukost.

Det vises ikke UNDER akten, for forhuden går ikke ned når jeg har ereksjon, som sagt. Men når jeg vasker meg etterpå, uerigert, så vises det. Det ser så ekkelt ut, tenk om kjæresten min tok forhuden akuratt for langt ned under akten, og fikk øye på det?

 

ÆÆæ. Kanskje eneste løsningen er å tøye forhuden og få den ned som alle andre...

Det er et weird problem som veldig få har, tror jeg.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

I henhold til retningslinjene §1, påpekes det at innleggets art ikke skal inneholde overdreven bruk av smilies, store bokstaver eller andre tegn er da dette er forbudt. Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes ved grove tilfeller. I henhold til retningslinjene ble '37' innlegg slettet fra tråden.

 

Fjoll, barnsligheter og annet fjas er også slettet fra tråden. Videre overtredelse vil medføre reaksjoner.

 

Reaksjoner på moderering går som alltid via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...