Gå til innhold

Kjøpt Spill på Steam-Får ikke startet det.


Anbefalte innlegg

Begynner å bli rimelig varm i toppen men skal prøve å holdet meg saklig.

 

Kjøpte spillet GTA4 nettop for å spille i kveld, når kjøpet er gjort og jeg skal starte spillet får jeg -Youre Steam ticket has expired-???? hva ???? . Men Steam er ikke nede som jeg først troddet for andre spillene fungerer. Ligger forslag på nett om å slette .blobb filen å starte på nytt, da fikk jeg feilen -cant contact steam-. Så har lagt .blobb filen tilbake med samme problem.

 

Prøve å få logget en sak på Steam forum men har ikke rettigheter til å svare på tråder eller og opprette en tråd (hva i sv.. ****???).

 

Noen som kan redde meg ut av dette?.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kjøpte spillet GTA5? Da har du nok blitt grundig lurt. GTA5 finnes ikke, så vidt jeg vet.

 

EDIT: Noterer at trådstarter har endret GTA5 til GTA4. Der røk teorien om at han hadde blitt grundig lurt av www.steamlookalike.ru eller noe sånt. 

Endret av H80
Lenke til kommentar

Man skulle tro at Microsoft har vært rådgiver her på steam. Søker du litt på nett, så får du opp utallige problemer med dette programmet. Jeg har selv gitt opp å installere det på 3 av mine maskiner. Jeg må tydeligvis vente til jeg skal reinstallere operativsystemet. Det blir jo heldigvis ikke så lenge til takket være MS.

 

Jeg husker med fryd tilbake til dagene med CS i betaversjon. Det kunne krasje når som helst, men når du startet det igjen så var alle innstillinger nøyaktig som de skulle. Kan ikke si det samme om andre spill eller noe som MS spyr ut. Se bare på Steam for et elendig tungvindt program. Lykke til med problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...