Gå til innhold

BK: Hei, og velkommen inn...


2r@rn3

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg synes det ble utrolig forstyrrende at det ikke var symmetri rundt dørområdet. Sett bort i fra dèt og strømlinjene øverst i bildet ble det veldig fint.

Er egentlig enig, men er ikke helt sikker på om denne forstyrrelsen er så negativ for min del. Jeg syns det mer blir en detalje man blir fristet til å studere. Strømledningene derimot var litt synd. De skulle nå uansett ikke være store problemet å klone vekk, men det får bli opp til fotografen å avgjøre om er nødvendig.

Endret av Arbakadarba
Lenke til kommentar

Jeg ville nok ha fjernet strømledningene hvis det hadde vært mitt bilde. Men jeg så dem ikke før det ble påpekt, så de er ikke så forstyrrende.

 

Men selve huset er herlig - det bare ber om å bli fotografert. Jeg synes at det faktum at det ikke er helt symmetrisk, er noe av det som gir bildet det lille ekstra.

 

Tom

Lenke til kommentar

Takk, for kritikk!

 

For min egen del, så liker jeg bildet fordi det ikke er symmetrisk. Det fremstår på en måte som noe det ikke greier å være. Javisst, ser det veldig symmetrisk ut ved første øyekast, men når man kikker nærmere ser man at det er langt fra perfekt. Det når på en måte ikke opp til seg selv.

 

I tillegg til det geometrisk ujevne, har man også spriket mellom det bebodde første etasje og det tomme andre etasje. Forsøket på å dekke over den tomme toppetasjen med litt friskere farger faller også. Der preger det indre, det ytre osv. Dette bildet har mange skjulte metaforer, uten at jeg skal plage dere mer med mine tolkninger...

 

Når det gjelder ledningene, er de der desverre... Jeg har laget meg en ganske streng regel når det gjelder kloning. Dersom jeg enkelt kunne ha fjernet det forstyrrende elementet, og satt det tilbake etterpå, kunne jeg vurdert å klone det bort. (en søpledunk, eller kvist feks). Men en strømkabel...må nok bare være der...

Endret av Tor Arne Bjørn
Lenke til kommentar

Jeg setter pris på tanker fra fotograf etter første runde kritikk for å forstå noe av "mening" med bildet. Takk! Eller ville jeg selv ah beskjært nede i kant med nederste kant av trappa, og faktisk sneia av øverste spiss av mønet (på same måte somm en tøff beskjæring av portretter kan gjøre susen). Flott portrett av huset!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...