Gå til innhold

Hva er bra med sosialisme?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, men hvorfor er det galt å påføre noen lidelse? Det kan da umulig være galt fordi de fleste utilitarister mener det?

Hva som er galt og riktig eksisterer KUN i hodet på hvert enkelt individ. Sånnsett er derfor ikke noe objektivt svar på hva som er galt og riktig, kun subjektivt. Men det som er så flott med mennesker er at de fleste har en sånn nogenlunde vellutviklet empati og fornuft, at man rett og slett ikke trenger naturgitte rettigheter for å kunne skape en brukbar verden å leve i. Naturgitte rettigheter er vell heller i veien for noe slikt. Egentlig så er psykopatan med all den kvalmen de lage, kun i veien for å skape det perfekte samfunn. Hadde jo kanskje ikkje vært så dumt om vi klare å kvitte oss med de værste sosialistan og liberalistan (minus Onarki) da. :)

Endret av whiteknuckleit
Lenke til kommentar
Mens vi er inne på tro, illusjonen om at samfunn kan fungere uten skatt er like gjennomsiktig som historiene om at julenissen finnes.

 

Har du et fnugg av grunnlag for å slenge ut slik propaganda?

 

Venter fortsatt på eksempler på nasjoner eller stater som fungerer uten skatter og avgifter, noe jeg mistenker jeg må vente fryktelig lenge på.

 

Jeg venter fortsatt på eksempler på nasjoner eller stater som fungerer uten voldtekter og drap, noe jeg mistenker jeg må vente fryktelig lenge på.

Lenke til kommentar

Merkelig hvordan DLF'ere klarer å sabotere debatten så grundig som dette, og det med kirsebæret sitt på toppen ved å bruke ordet voldtekt nok en gang i utide.

 

Vekk meg når det kommer noen saklige argumenter på bordet.

 

 

og ja, jeg har mange fnugg av grunnlag, det største er at det faktisk at det er sant: det finnes ingen nasjoner som fungerer uten skatter eller avgifter..

Lenke til kommentar

Nå sporer dere fullstendig av her, vi har en metadiskusjonstråd som dere er velkommen til å benytte.

 

Der er vel også et fint sted å diskutere om det å behandle en diskusjon som konkurranse er noe som gir økt innsikt eller økt ignoranse. Folk har tydeligvis inntatt skyttergravene sine og ønsker siste ordet, jeg må si kvaliteten her er på et sjeldent lavt nivå. Jeg er sikker på at folk kan så langt bedre enn dette :)

 

Keep on topic, reaksjon på moderering kan dere gjøre i tilbakemeldingsforum eller på pm.

Lenke til kommentar
Mest sannsynlig fordi sosialistene forholder seg til fakta vil jeg tro.

 

Nei, de gjør ikke det.

 

Kreasjonistene her i landet er i det minste villige til å diskutere, trolig fordi de er i mindretall. Sosialistene er i flertall og sitter med pistolene og dermed har de ingen insentiver til å ta en diskusjon.

Lenke til kommentar

Barnehageargumentasjon? Jeg er klar over at mange politikere gjør kompromisser og lyver for å få stemmer. Liberalister tar avstand fra dette. Vi gjør ikke kompromisser. Liberalister legger ikke noe imellom. Liberalister forteller sannheten. Selv om folk ikke liker den. På kort sikt gir ikke dette så god uttelling velgermessig, men på sikt vil det gi gode resultater etter hvert som folk oppdager at det de egentlig støtter opp om er fascisme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...