Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tør ikke dusje med andre. Redd for å få ereksjon!


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Bennern_*

Er det vanlig å få ståpikk nå vi dusjer sammen med andre gutter/menn? Er redd jeg får det etter gymtime etc, så jeg tør rett og slett ikke ta av meg klæra. Jeg er ikke homo, men jeg har prøvd foran speilet of tenkt at jeg var i den situasjonen.. Det sår aldri feil: jeg får ståpikk.

Er 15 btw

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vil tro i de fleste klasser vil det bli sett like rart på å dusje med trusa på som å få booner der. du får jo bare prøve en gang, gå inn i dusjen seint da nesten alle er ferdige eller noe, ikke tenke over det, holde øya for seg selv og stå med ryggen til.

 

vil vel også tro at å stå der og tenke på om du får ståpikk, gir deg dette. eller å prøve å tenke at du ikke må få det også gir den motsatte effekten.

Lenke til kommentar

Hvis jeg får boner på et dårlig tidspunkt så prøver jeg å fokusere på noe som ikke har med sex i det hele tatt, som for eksempel isbiter, trær, insekter osv. for hvis jeg skal tenke på sexuelle tanker som ikke virker appelerende(som bestemor med vaselin og banan) til meg så har det lett for å gli over i andre tanker som er apellerende som jeg ikke burde tenke på i den situasjonen jeg er i.

Lenke til kommentar

Tenkte på det samme når jeg var litt yngre. Trikset GENERELT med å unngå bennern er å ikke tenke på det i det hele tatt. Å rope til seg selv innvendig "IKKE FÅ BONER", det kan faktisk slå ut feil vei. Flere ganger jeg har fokusert så mye på det at jeg rett og slett har fått bennern.

 

Så trikset mitt, er å snakke. Si noe, for det tar all konsentrasjonen. Rop et eller annet, syng en sang. Og for all del, gjerne lat som du er litt homofil elns, vanlig guttehumor å tulle med sånt. Det fungerer på samme måten, man føler seg veldig heterofil av det faktisk, jeg gjør i alle fall.

Lenke til kommentar
Vanelig er det kansje ikke men du kan jo dusje med trusa på ?

 

Jeg har aldri skjønt det der med å dusje med trusa på. De eneste som gjør det i klassen min er muslimene, og de gjør det av religiøse grunner. Hvorfor endel nordmenn dusjer med trusa på forstår jeg ikke. Er de usikre eller noe? Eller er dem redde for at sidemannen skal mobbe dem for hvor liten pikk de har?

Lenke til kommentar
Nei, jente 12, det skjedde aldri under min skolegang, og jeg er relativt nylig ferdig på videregående.

 

Kommer vel ann på skolene da...

 

Jeg har gått på to ung. skoler, og på begge dusja man med bokser. Går nå på VG2, og her dusjer gutta fortsatt med bokser på. Når det gjelder jentene så spurte jeg faktisk dama om det, og hun sa at jentene dusja toppløse med truse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...