Gå til innhold

[Løst]Kjøler til E8400 i et Antec900


Snowbear

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er godt mulig jeg bare har fått en vifte med noe feil på, men ny blir det vel uansett. Likte ikke de som man skal presse ned. Er av den gamle skolen som liker best å feste alt mulig med solide skruer.

 

Tror nok at jeg ikke vil høre viften så godt hvis den gikk på 8-900rpm, men 1200 i vanlig mode, og 2000 i turbo mode er litt mye. 2000rpm høres forresten facinerende ut.

 

Skal takle å ta ut HK'et. Det går fort med en kopp kaffe, snacks, og noe god musikk.

 

3.6GHz er vel egentlig det jeg tenker er bra nok klokking til å begynne med. Særlig siden jeg ikke har drevet klokking siden jeg var liten gutt og mekket en 486 til å kjøre Red Alert.

Endret av Snowbear
Lenke til kommentar

Tja jeg er da definisjonen på lat så jeg vil helst slippe ut med hk og vil jeg anta det tar kortere tid å bare av med kjølern en av med alt så ut med hk, feste på kjøler, inn igjen med hk også kaste på plass alt sammen igjen.

Slikt har ikke jeg tid til akkurat nå så jo fortere jo bedre.

Men det er nå bare meg og jeg tror nå de svarte feste tingene er like holdbare som alt anna bare det blir gjort riktig og man ikke tar ut sinne på de.

 

Og 2000rpm, ehm jaha ja, vifta mi gjør maks 1200rpm og om den lager spesielt med lyd da plager meg ikke så mye siden jeg da sitter med headsett og spiller.

 

Men er du sikker på at det ikke er kabinett viftene dine som går hakket fort da?

Kan jo hende de står på maks og da gjør de 2000rpm mener jeg og det syns ikke jeg var noe særlig så jeg går ikke høyere enn medium på noen kabinett vifter og det er passe fart og støy nivå og jeg sitter med maskina ved siden av nokså åpent, den står ikke under/inntil noe som kan redusere støy om dere skjønner.

 

Men som du sa, kansje du bare har vært uheldig.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Jeg er sikkert bare uheldig. Bruker Everest ultimate, og den sier at CP viften går i 2k. Viftene i kabinettet er for tiden på low (untagen 1 som er på medium). Det er lite støy fra viftene i kabinettet, men det er en del fra CPU-viften. Har prøvd å sette øret inntil de ulike viftene for å detektere hvor lyden kommer fra.

 

Maskinen står på en solid gummimatte som skal redusere støy best mulig, så tror ikke problemet er der. Satte alle viftene på max når jeg kjørte 3DMark og det hørtes ut som et vilt sirkus inne i kabinettet. Sp konklusjonen min er at CPU viften bør skiftes ut og de resterende viftene skal være på medium eller helst low når de går.

 

Forrseten så hørtes det veldig spennende ut nå alle viftene i hele systemet gikk på fullt. Skulle nesten tro at det kunne lette hvis jeg hadde satt vinger på kainettet.

Lenke til kommentar

Tja jeg veit ihvertfall bare hva jeg har hørt av mitt eget.

 

Men joda, med alle viftene på maks som da er ca 2000rpm og 800rpm for den store i toppen så lager det lyd ja, så det å legge seg ikke høyere enn medium hastighet på noen vifter er nokså lurt, medium er passe støy nivå spørs på hva du vil.

Jeg har egentlig ikke testa med alle på lov, kansje jeg burde gjøre det.

Blir sikkert ikke så mye varmere, kansje ett par grader, men ingenting som skader slik den står idag.

 

Du får si ifra hvilken kjøler du kjøper og si meg hvilke feste braketter som er på den så skal jeg tenke på det.

Lenke til kommentar

Da var Xigmatek sin kjøler kommet og pakket ut.

 

Det var ulike fester der, men for mitt HK fulgte det med klips for å sette den direkte på (slik som stock-viften) uten å måtte dra alle komponentene ut av maskinen. Gleder meg til å teste ytelsesevnen og få et stille miljø.

Lenke til kommentar

Ok, da brukte du de svarte push-pin festene da, da gjelder det bare å få bekrefta om noctua har samme sak så er det bare å bestemme seg.

Nei, er ikke slike fancy push-pin på den, er med bakplate og slike andre feste braketter man må skru på, så på siden til noctua.

 

Men hva var din orginale temp med stock kjøler og hva er temp etter å ha satt på den nye kjølern?

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Nei sant nok, men om man kjøper den xigmatek kjølern så går det greit å putte på en noctua vifte?

Så slipper jeg liksom å la den ligge å støve ned.

 

Men hva med denne kjølern da?

Noen som har noe å utsette den?

Ja den koster men ikke tenk så mye på prisen for min del, jeg lurer bare på om den er noe eller ikke, hvis ikke så slenger jeg inn en bestilling på xigamteken selv.

http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=104958

 

Jaja nå hijacka jeg vel tråden men tror det går gret hvis ikke så får dere hyle ut.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...