Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Noen jenter/gutter som ikke er enig med PUA-klanen?


Anbefalte innlegg

Det er noen ting jeg finner positivt med PUA og noen ting jeg finner negativt.

 

Positivt: Gutter blir kanskje flinkere til å sjekke og lar seg ikke lure av enkle triks fra jentene (spandering og slikt), så kanskje en gang i fremtiden har ikke damene den ekstreme makten din nå har grunnet alle de triste, desperate mannfolkene.

 

Negativt: Den ekstreme selvtilliten jeg er vitne til her. Selvtillit er veldig flott og bra å ha, men virker som om folk tror de er det beste som har hendt jorden grunnet ett tafat knull på fylla med en like full dame. Får meg til å lure på om den selvtilliten som kommer så fort, samme som gleden, er ekte. Kanskje jeg bare er misunnelig, for jeg klarer ikke å få en sånn gledesrus av et ligg el.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
En av mine "prinsen min-drømmer" er at en gutt stopper meg på gata, sier akkurat hvordan han føler det der og da, og at han ikke legger skjul på seg selv.. DET hadde vært drømmen for meg.. et skikkelig Kodak-moment.

 

Det er akkurat disse drømmene PUA's har oppdaget at de fleste jenter har, derfor bygger de selvtillit og finner måter der de faktisk klarer å gjøre akkurat dette, samtidig som de ser deg inn i øynene med den største selvsikkerhet. De er ikke fake da, for de sier det som det er.

 

Problemet her er jo at mange gutter har dårlig selvtillit når det kommer til damer fordi de ikke føler de klarer å leve opp til den "prinsen" som alle jenter drømmer om. Så kan du jo spørre deg hvor denne fantasien kommer fra? "Et skikkelig Kodak-moment"!! Det kommer rett fra media. Er ikke det like fake som hva som helst annet?

 

Hvis en gutt hadde kommet bort til deg og sagt. "Jeg er er så utrolig redd for deg, jeg føler meg ikke bra nok for deg, jeg har dårlig selvtillit og håper på at en jente skal komme og forelske seg i meg en dag. Vil du ha meg?" Mens han flakket rundt med blikket og såg helst ned i bakken i mer eller mindre skam og frykt. Da hadde han åpnet seg og sagt det akkurat sånn det var og hva han følte. Ville det vært Kodak-momentet ditt?

 

Ville det ikke vært bedre om han sa: "Jeg gikk rundt og dreiv med mitt da jeg såg deg, og da visste jeg at jeg bare måtte gå bort og prate med deg. Denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg. Mitt navn er ....." Mens han såg deg dypt inn i øynene.

 

Forskjellen på disse to trenger ikke være at den ene er fake og den andre bullshit, men forskjellen er at den ene er selvsikker og har erfaring fra å prate med jenter, mens den andre er usikker og har ikke peiling i det hele tatt.

 

Forskjellen på PUA's og gutter som ikke har peiling på damer er at PUA's skjønner disse drømmene til damene og hva damene vil ha, og da bruker de det, men gjør det på sin egen måte som de selv har integrert i sin egen personlighet, noe som ikke gjør det til kopi av andre, men til kunnskap om hva kvinner vil ha og sin personlige måte å gi det på på en selvsikker måte.

 

Det som de i PU kaller Naturals er jo menn som har denne evnen og har forstått dette med kvinner fra barneår eller hvor det måtte komme fra. De er da ikke noe fake, er de vel? Det kommer naturlig for dem.

 

Slik jeg ser det så er det kvinners "krav" og urealistiske fantasier om hvordan menn skal være som er den egentlige opprinnelsen til PU. Ved å avvise majoriteten av menn som ikke er slik som "prinsefantasiene" skapte det en bølge av menn som bevisst gikk inn for å utvikle personlighet og måter og kapre disse kvinnnene på. PU ble nok mest laget i sinne til kvinner og hevntanker om at de skulle ta igjen og vise de. Men heldigvis har dette utviklet seg til å bli noe helt annet. PU er med å utvikle mennene til selvsikre selvstendige individ som ikke er livredd lengre for å ikke nå opp til kvinners høye krav.

 

Det er ikke fake, det er ren skjær selvutvikling. Alle de tingene du gjør i dag, de tingene du sier, tankene du tenker of følelsene du føler er tillært. Så hvorfor skal man ikke lære seg litt mer om noe man ellers er dårlig på?

 

Det er det samme som å lære å spille gitar. I begynnelsen så lærer du ved å spille andre sine soloer. Etterhvert blir du så god at du lager dine egne melodier og soloer. Men ett sted må en begynne.

 

Mine to øre ;)

Lenke til kommentar
Ville det ikke vært bedre om han sa: "Jeg gikk rundt og dreiv med mitt da jeg såg deg, og da visste jeg at jeg bare måtte gå bort og prate med deg. Denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg. Mitt navn er ....." Mens han såg deg dypt inn i øynene.

 

Dette var akkurat, nøyaktig hvordan jeg plukket opp (dvs. ble kjent med) min psyko, tier eks (som jeg har skrevet litt om her før). Dette, og det at jeg straks etter å ha sagt disse ordene, tok hennes høyre hånd i min venstre (hadde satt meg ned ved siden av henne på nattklubben på nyttårsaften for å si dette) og lot tommelen min gni forsiktig rundt inne i hennes åpne, mottagelige håndflate. Hun smeltet nesten som smør da.

 

Jeg har selvfølgelig også anvendt denne framgangsmåten med andre damer, men egentlig veldig sjelden - max et par ganger i året. Dette fordi jeg kun gjør det når jeg føler det er naturlig. Alt annet blir feil for meg. Driver ikke med skuespill, og er ikke desperat på den måten.

 

Men om en kar blir veldig betatt av en dame på en nattklubb, så kan jeg absolutt anbefale dette :)

Lenke til kommentar
Men om en kar blir veldig betatt av en dame på en nattklubb, så kan jeg absolutt anbefale dette :)

 

Var ikke du en av de som var mot å bruke ting fra andre? Her presenterer du jo oss en rutine/opener som du selv har kommet opp med, field testet og anbefaler oss å bruke den?

 

Ikke at jeg har noe i mot det. Dette er et klassisk eksempler på tips man får i communityet, noen gjør noe som fungerer, prøver det et par ganger, finner ut at det ikke var så dumt og poster ideen på et forum.

Lenke til kommentar
Men om en kar blir veldig betatt av en dame på en nattklubb, så kan jeg absolutt anbefale dette :)

 

Var ikke du en av de som var mot å bruke ting fra andre? Her presenterer du jo oss en rutine/opener som du selv har kommet opp med, field testet og anbefaler oss å bruke den?

 

 

Tja... Nå bruker du enkelte sånn PUA-community begrep på det. Men en kan kalle det hva en vil. Uansett så fungerer det jo aldri for meg med mindre jeg virkelig har blitt betatt av en dame. Det er ikke noe jeg ville finne på å bruke hver helg, opptil flere ganger hver lørdag. Bare fordi jeg vet at det kan virke.

 

Jeg har nemlig aldri prøvd det unntatt når jeg virkelig føler noe, og føler for det. Så hvordan det ville fungert om jeg bare var "going through the motions", det vet jeg jo ikke. Men jeg synes i alle fall det ville være dårlig gjort mot damer å holde på sånn, om det ikke var ektefølt. Selv bruker jeg det altså svært sjelden, og når jeg har gjort det, så har jeg ikke tenkt over det engang - det har kommet helt naturlig.

 

Men joda, hvis noen kan ha bruk for disse tipsene neste gang de kjenner at de blir helt betatt av en dame på en nattklubb (anbefaler det vel ikke akkurat ved fruktdisken.. ), så more power to them. Som jeg tidligere har nevnt, så bommet jeg selv litt i begynnelsen, da jeg var temmelig ung, dum og full - og tok damene på baken eller brystene (ikke spør meg hvordan/hvorfor.. ). Og det var jo egentlig ingen ubetinget suksess, selv om de heller ikke ble direkte støtt av det, faktisk. (Grøvste eksempelet var da jeg kjørte hånden oppi skrittet på noen damer på nattklubb, og gnei litt. De stoppet faktisk opp og sto helt i ro, åpnet munnen litt.. Noen som satt rundt meg syntes dette var fantastisk fett, så de ba meg gjenta det, på samme dama, som fortsatt stod der, og det gjorde idiotiske jeg - hun ble fortsatt bare stående. Må vel ha likt det, og jeg burde vel ha kapitalisert på det, men var for full og dum til det. Uansett, dette er garantert straffbart, og kan, foruten politianmeldelse, føre til at man flakser horisontalt ut av nattklubber, selv om dette ikke skjedde meg, så jeg kan absolutt IKKE anbefale den slags idioti og usømmelig oppførsel til noen. Men det var nå noe jeg en gang gjorde, og som jeg etter fylte 22 år aldri gjentok.)

Lenke til kommentar
Selv bruker jeg det altså svært sjelden, og når jeg har gjort det, så har jeg ikke tenkt over det engang - det har kommet helt naturlig.

Gratulerer, du er hva man kaller en Natural. :)

 

Og det er akkurat det Natural-PU fokuserer på. Det du har brukt opp igjennom livet ditt for å komme i kontakt med jenter, som du føler deg helt naturlig å komfortabel med, er en egenskap som er totalt fraværende i langt over gjennomsnittet av gutter der ute. Se f.eks. på en skoleklasse på 30 elever, der i blandt 15 gutter.. Av alle guttene i den klassen er det kanskje 2-3 stykker som er flinke med jenter. Mesteparten er ganske dårlige, om ikke håpløse med jenter.

Men det flotte er at denne egenskapen kan læres ved hjelp av selvtillit-bygging, og få satt hele mann-kvinne-forholdet i perspektiv.

 

Kvinner er ikke de opphøyde prinsessene som vi tror at de er. De er helt normale mennesker med samme lyster og behov som oss gutta. Og det er akkurat det Natural-PU fokuserer på.

Vi gutta ligger faktisk ikke lenger ned på rangstigen enn jentene. Men det er desverre en tankegang som de færreste av oss gutta har fra starten av. Og det må repareres.

 

Så til dere som snakker om forhold, og om at PU ikke hjelper det døyt når man er i et forhold, og at det må læres av erfaring. Jeg er enig, men hvordan skal man få forhold-erfaring hvis man i utgangspunktet ikke snakker med jenter? PU er ingen magisk oppskrift på hvordan få drømmedama på 1-2-3. Men det er hjelp til selvhjelp om hvordan man skal tørre å gå bort å snakke med dama som muligens kan være drømmedama. :)

 

Ja, noen misbruker dette.. Men playere har eksistert i denne verden siden tidenes morgen, lenge før PU oppsto. Og de fleste playerne der ute går rundt lykkelig uvitende om PU, rett og slett fordi de alltid har hatt egenskapene de trenger.

Til alle gode ideer, vil det alltid komme noen som misbruker det. Sånn er det desverre bare.

Endret av Smurstafa
Lenke til kommentar
Negativt: Den ekstreme selvtilliten jeg er vitne til her. Selvtillit er veldig flott og bra å ha, men virker som om folk tror de er det beste som har hendt jorden grunnet ett tafat knull på fylla med en like full dame. Får meg til å lure på om den selvtilliten som kommer så fort, samme som gleden, er ekte.

 

Ja, enig. Det virker jo helt latterlig sett fra "utsiden" av PUA-miljøet.

Lenke til kommentar
Negativt: Den ekstreme selvtilliten jeg er vitne til her. Selvtillit er veldig flott og bra å ha, men virker som om folk tror de er det beste som har hendt jorden grunnet ett tafat knull på fylla med en like full dame.

 

Dette vitner bare til hvor lite kjent du er med dette. Tror du virkelig at alle jenter PUA's puler er drita fulle, blonde 19-åringer? Virkelig?

 

For min del closer jeg ALDRI en jente som er såpass full at hun ikke skjønner hva hun driver med. Da venter jeg heller til morgenen etterpå før jeg setter inn støtet. Evt tar tlfnr e.l.

 

Jeg går stort sett etter kvinner som er eldre enn meg, og jeg er notorisk kjent for å gå etter cougars. Misforstå meg rett, jeg går også etter kvinner i begynnelsen av tjue-årene, men stort sett har det vært 25+, edruelige og naturlig pene jenter jeg har gått etter.

 

Når det kommer til fulle jenter har jeg samme filosofi som jentene har: En drita full partner er det minst sjarmerende som finnes.

 

Artig nok har flesteparten vært edru...

 

You do the math

Lenke til kommentar
Men det svarer ikke på det jeg sier om den utrolige selvtilliten og gleden selv med småting. Virker som noen går fra å være dønn usikre til superselvsikre etter å ha rotet litt rundt. Bygger hele selvtilliten på evnen til å få damer?

Ikke hele, men oppmerksomheten fra det motsatte kjønn har ufattelig mye mer å si hos en usikker gutt enn man skulle tro.

Om det så er litt roting, eller bare et hei.

 

Jeg har sett personer med høy status, god jobb, god økonomi, og alt som ligger til rette for en god selvtillit, være helt håpløs i det sosiale og ha totalt bånn selvtillit siden han ikke har fått noen spesiell oppmerksomhet fra damene.

Samtidig har jeg sett en kamerat av meg som har slitt med dårlig selvtillit i alle år (som meg) snudd til den supersikre personen i løpet av de siste månedene, rett og slett pga den oppmerksomheten han har fått hos det motsatte kjønn i det siste.

Og det skal nevnes at han har ikke har pult rundt, eller rota med flere på en kveld. Kun hatt det morro å snakka med folk, og de jentene han har lyst til å snakke med.

Lenke til kommentar
Selvtillit bygger på sunne verdier og selvinnsikt. Som hos alle andre mennesker.

 

Tja, for det første gjør den ikke det hos alle andre mennesker, og mange av dise "selvutviklings"-planene har mye ganske typisk "amerikansk" holdning bak seg, alt går om du har selvtillit, selvtillit er nøkkelen til alt osv. En holdning som har vist seg å slå sprekker i møte med forskning på emnet. Selvtillit er ikke noe hinder for dårlige valg (avogtil det motsatte), og det kan skape usunne holdninger der man skylder på andre faktorer enn seg selv for nederlag. Forøvrig er det vel omtrent kun mennesker med depresjoner som har selvinnsikt nok til å realistisk bedømme hvor viktige de er :) (noe er en ganske interessant sak)

 

AtW

Lenke til kommentar
Men det svarer ikke på det jeg sier om den utrolige selvtilliten og gleden selv med småting. Virker som noen går fra å være dønn usikre til superselvsikre etter å ha rotet litt rundt. Bygger hele selvtilliten på evnen til å få damer?

Nei. Selvtillitt er for meg oppskrytt. En illusjon.. Noen legger selvtillitten sin i antall ligg (Ego-basert), mens andre legger selvtillitt i hvordan man er, hvordan man gir av seg selv etc..(Core-Selvtillitt)

 

Hvor fort selvsikkerheten vokser er jo avhengig fra person til person, men når man først kommer inn i gamet og ser at mer eller mindre ALT man trodde om jenter og sosialdynamikk er bare piss, så gjør det såklart noe med deg.

 

Utenom det støtter jeg det ATW sier ovenfor.

Endret av Chosen_One
Lenke til kommentar
Jeg føler fortsatt ikke at jeg forstår core-selvtillit, det virker så generelt og vagt. "Hvordan man er" og "hvordan man gir av seg selv"?

 

Her er forskjellen servert med teskje:

 

Når det kommer til core confidence, ligger det mye av valideringsprinsippet bak det, som er en av menneskets primærdrifter.

 

Man får normalt selvtillitt fra EKSTERN validering: "Nei nå var du flink Dorian"=god selvtillitt. Standard mystery method egentlig: Skap de gode tilbakemeldingene (valideringen) gjennom bruk av linjer og rutiner = ego-validert selvbilde.

 

Med core er man selv-validert: "Jeg vet jeg er mer enn god nok fra før" = RSD style: Jobb med deg selv slik at du ikke trenger å være avhengig av ekstern validering, og skap DIN realitet. DIN verden

 

Bak det igjen ligger prinsippet: "forskjellen på å forstå og skjønne"

 

Forstod du det nå?

Endret av Chosen_One
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Forøvrig er det vel omtrent kun mennesker med depresjoner som har selvinnsikt nok til å realistisk bedømme hvor viktige de er :) (noe er en ganske interessant sak)

 

Er det kun mennesker med depresjoner som har et realistisk syn på egen verdi? Eller er det mennesker med depresjoner som ikke klarer å godta hvor uviktige de faktisk er, sett alle andre arter og individer i betrakting? Selvfølgelig er menneskene en ganske ubrukelig rase, men det må vi bare godta. Og hvis ikke, så har vi jo alltid unnskyldningen "det var slik Gud skapte oss".

Lenke til kommentar
Jeg går stort sett etter kvinner som er eldre enn meg, og jeg er notorisk kjent for å gå etter cougars. Misforstå meg rett, jeg går også etter kvinner i begynnelsen av tjue-årene, men stort sett har det vært 25+, edruelige og naturlig pene jenter jeg har gått etter.

 

Nå blir det bare snodigere og snodigere...

 

Du mener vel ikke at damer over 25 er "cougars"?

 

Cougars er MILF-er som er helt råe på byen og plukker opp yngre menn med stor appetitt. Ingen dame under minst 35 kan karakteriseres som en cougar, spør du meg.

 

Dessuten er cougars per definisjon walk-over - det er ikke du som plukker dem opp, DE plukker deg opp. Per definisjon, altså. En cougar er en sexul predator, og du er hennes prey. Har du flørtet med og sjekket opp en søt dame på over 35, så er det en MILF. Er du borti en cougar, så blir du omtrent slept med ut av nattklubben, og de gir blanke blaffen i dine PUA-triks eller hva det måtte være; de har kun en ting for øyet, og det er å kle av og bruke en yngre mann til å tilfredsstille sine kraftige lyster.

 

PUA + cougars = vissvass. Du trenger altså ikke gjøre noe som helst for å "plukke opp" en cougar - hun plukker opp deg.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg var av den oppfatning at en cougar var en MILF uten unge. Tar jeg feil?

 

Edit: Det gjorde jeg, i følge Urban Dictionary.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Forøvrig er det vel omtrent kun mennesker med depresjoner som har selvinnsikt nok til å realistisk bedømme hvor viktige de er :) (noe er en ganske interessant sak)

 

Er det kun mennesker med depresjoner som har et realistisk syn på egen verdi? Eller er det mennesker med depresjoner som ikke klarer å godta hvor uviktige de faktisk er, sett alle andre arter og individer i betrakting? Selvfølgelig er menneskene en ganske ubrukelig rase, men det må vi bare godta. Og hvis ikke, så har vi jo alltid unnskyldningen "det var slik Gud skapte oss".

 

Det er litt dårlig formulert fra min side. Men det viser seg at folk med deprasjoner er mye dyktigere til å vurdere sin egen viktighet, (og også hvor flinke de er i forhold til snittet om jeg ikke husker feil) enn folk uten depresjoner. Dette er såklart gruppebasert, det vil alltid finnes enkeltmennesker som er annerledes. Det hele åpner jo for en interessant høne og egg diskusjon også, blir man mer realistisk av å bli deprimert, eller blir man deprimert av å være realistisk? :)

 

Ellers går det mer i viktighet for samfunnet. De fleste mener jo at de både er bedre og viktigere enn snittet, det er jo helt vanlig at 80-90% svarer de er bedre enn snittet på en vilkårlig aktivitet (med noen interessante unntak). Som en kollega av meg liker å si "kirkegården er full av uunnværlige mennesker"

 

AtW

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Det hele åpner jo for en interessant høne og egg diskusjon også, blir man mer realistisk av å bli deprimert, eller blir man deprimert av å være realistisk?

 

Det samme tenkte jeg. Heller veldig mot at depresjon er en følge av å være realistisk. På andre side av skalaen finner du de gladkristne.

 

Derfor ligger det kanskje noe i det PU-materialet (og Chosen) beskriver om å skape din egen realitet.

 

The Power of Now er nok også en hellig redning for de som slår seg ihjel med egne tanker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...