Gå til innhold

Jobbe i Disney World i Florida


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har lest gjennom alle sidene her nå, og føler med dere som ikke fikk jobb og er glad for dere som fikk! Jeg skal egentlig reise til USA og være Au Pair nå i november, venter på at kontoret i Boston skal finne en familie til meg. Men har nå vurdert dette istede! Og jeg har egentlig bestemt meg for at jeg skal satse på dette! Supre innlegg fra dere alle sammen (nesten) og takk for all informasjon. Tenkte å sende søknad senere i dag. Er usikker på hvor jeg egentlig har lyst å jobbe, har gått servitørlinjen, var ferdig i 2007, så hadde jeg tatt lærlingtiden hadde jeg hatt fagbrev nå, men jeg HATET å være servitør, så tror kanskje ikke food jobben er noe for meg. Veldig usikker. Men får se, får begynne med å sende søknad og se hva som skjer. Kjipe er at jeg bor i Tromsø, langt og reise på intervju, men verdt det! Samme med Au Pair intervjuet, dro til Oslo da også.

Lenke til kommentar

Jeg har vært servitør i Norge etter at jeg kom hjem fra USA og synes det var noe skikkelig dritt. Jeg led meg gjennom sommeren og hatet hvert eneste sekund av det. Likevel så var det å være servitør i disney litt annerledes. Skal ikke legge skjul på at det var mye hat og mange som hadde mye problemer med jobben, det er hardt arbeid. Men det er så annerledes opplegg enn i Norge. Gjestene kommer ikke til restauranten vår for å spise god mat og få god service.. de kommer for prinsessene. Det er den eneste grunnen. Så så lenge prinsessene er der er som regel de fleste fornøyde. Dessuten tjener du såå mye penger at det blir liksom verdt å lide seg gjennom det.. Men for all del, hvis du føler veldig mot det så kan du søke noe annet. Du kan forresten bare søke food og prøve å være servitør, men hvis du virkelig ikke liker det kan du be om å gjøre noe annet. Det var et par stykker som overførte til merch/raiden eller bare var seatere i restauranten hele året fordi de ikke likte å være servitør.

 

Forresten, sjekk denne siden laget av en gutt som akkurat har kommet hjem fra et år;

http://disney-norge.webs.com/

 

og noen filmer jeg har laget fra oppholdet mitt, hehe;

http://www.youtube.com/user/yassifck

 

Det er også en gruppe på facebook som heter Norgespaviljongen med masse gamle castmembers og nye som lurer på ting og tang. Der kan man også finne folk som skal ned samme dag som deg

Endret av Bella86
Lenke til kommentar

Lykke til dimetho!! Du kommer til å få det FANTASTISK!! Alle er nervøse og de færreste kjenner noen, så det er ikke noe stress å bli kjent med hverandre heller :)

 

franzi: Det er veldig forskjellig, men det er klart endel som går rett fra vgs.. Altså 18/19 år. Men jeg var 21 når jeg var der og det var plenty av andre på rundt 21-23. Også et par i slutten av 20 årene.

Lenke til kommentar

Jepp, heldigvis så kom hele den norske gjengen på the commons. Den gruppa som kom før oss (i august) var litt mer uheldig, der kom flesteparten på patterson square, og det er umulig å få flyttet seg videre til the commons.

 

Nå var frokosten unnagjort, og det er på tide å teste ut solfaktoren samt bassenget. Var heldig og fikk en leilighet som ikke var så langt unna treningsstudioet og bassenget :)

Lenke til kommentar

Jepp, gutteleilighet nå, og det fungerer helt greit det. Merker omtrent ikke til de andre, vi er toppen to-tre stykker hjemme samtidig. Men har tenkt litt på å bytte leilighet, blir litt upersonlig å bo så mange, og begrenser mulighetene til å feste i og med at det alltid er noen som skal på jobb neste dag..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...