Gå til innhold

Norsk rap (Del 1: Sørlandet)


WhoWantWhat

Anbefalte innlegg

Tenkte at vi kunne starte noen Norske rap-tråder, hvor vi kan linke til diverse sider til artister som er BRA (ikke noe middelmådig drit innspilt på clas ohlsen mikrofon og laptop) osv. Først ut er sørlandet, føl dere frie til å poste linker og jeg vil oppdatere førsteposten min der jeg fyller inn de nevnte linkene!

 

 

HERE WE GO:

 

 

Ego Olsen - Rapper fra Søgne, bosatt i Grimstad. Har gitt ut en mixtape "Heilt sør" sammen med sin tidligere gruppe Konspiranoia, som jeg tror er blitt oppløst. Jobber for tiden med en solo EP. Her kan dere sjekke ut låter:

 

EGO OLSENS URØRT SIDE

 

Vågsbygd Handy - En rapgruppe bestående av Tor even og Pete. Veldig mye undergrunnshype i rap-miljøet i Norge. Spiller også på årets by-larm. Gitt ut to album, og deltatt på en rekke mixtapes.

 

VÅGSBYGD HANDYS URØRT SIDE

 

Sheepy - Medlem av en av de få gruppene i Norge som virkelig gjør greia si, Absurd Oppspinn. Har vært aktiv i det kristiansandske rap-miljøet over lang tid. Slapp nettopp ut sin debut, som er å få plukket opp på Robins Hood i Kristiansand.

 

SHEEPYS URØRT SIDE

 

 

 

Fyller inn fler senere. Men disse tre er definitivt verdt å sjekke ut hvis man er interessert i hva som skjer på sørlandet om dagen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

The Fox: Er ikke Pirelli Poe fra Groruddalen? Altså ikke sørlandet. ;)

 

------

 

Vågsbygd Handy-gutta er uten tvil kongene av sørlandsrap, og er blant mine favoritt-rap-acts i Norge. Dirty og bassy. Insider-informasjon jeg har fått forteller at de jobber på et tredje album nå.

Endret av ehs5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...