Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Audi 100 typ44 som første bil? =)


Fire^^

Anbefalte innlegg

har fått den gamle bilen til muttern siden hu kjøpte seg ny bil;) Er en 88mod audi 100 2.3e me 3 girs automat :p er dette en grei ungdomsbil? er det dyr forsikring på denne (er snart 18) har hørt denn er så stor å tung at den ikke er en racer rundt svingene :p noen typiske problemer me disse?

 

takker for svar! :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ang. forsikring så er det ingen her som gidder å kontakte et forsikringsselskap for å få vite hva akkurat du skal betale i premie. Dette gjør du fint ved å løfte opp telefonen.

 

Ang. typiske problemer så ser jeg ikke helt problemet, du har jo fått bilen? Dere har jo hatt bilen i familien så dere bør jo vite om det har vært noen feil på den.

Lenke til kommentar

Skuddsikre biler dette her men om du vil vite om diverse ting som kan gå galt så foreslår jeg at du hører på at audi-foum. VACN er et supert forum men koster litt penger i året. Tror det er 400,-. Dette er det jo faktisk verdt med tanke på at du får rabatter på masse diverse ting + medlemskap på norges klart beste og største VAG forum.

Lenke til kommentar

Stjeler en del effekt og kan gå nokså brått og uventet i knas. Når den gjør dette er det ikke uvanlig at den tar differensialen med seg. Problemet er tetningen mellom girkasse og differensial, disse bruker forskjellige oljer, og når tetningen lekker blander disse oljene seg stille og rolig til du plutselig har skade på begge enhetene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...