Gå til innhold

vurderer å kjøpe samsung LE37M87 i morgen!


Anbefalte innlegg

Hei! nå har det seg slik at jeg skal kjøpe en LCD TV og har vært på en B-vare forretning og fått tilbud på le37m87 til 4000 kr. den er tatt opp av esken av kjøper, startet og pakket ned og sendt til b vare forretningen.

 

vil dette være et godt kjøp? jeg ønsker helst ikke å bruke mer enn 4000 på tv og b-vare blir derfor tingen for meg..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

M87 var topp modellen til Samsung i 2007. Jeg har hatt tv-en selv og den er helt ok.

 

Trolig er den langt bedre enn Teco skjermen. Det er ikke skikkelig 100hz på den og den hakker litt i kjape bevegelser, men sortnivået er faktisk ganske bra.

 

Hvis du skal se mye SD då er den ingen kløpper på det. Faktisk er den veldig dårlig på vanlige tv signaler.

Lenke til kommentar
http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=369945 denne vil jeg no tro er like god eller bedre en samsungen;)

 

http://www.dinside.no/787982/teco-tl3296rv

Er du TULLERUSK? Den tven er sugen i forhold til samsung LE37M8 - den når ikke til knærne engang!

 

Makan til påstand...

 

EDIT: Har man 4000,- å bruke på tv i dag, og vil ha 37", så får man ikke bedre tv enn det der. Brukt eller ei. Den kostet 8000,- når den gikk ut av markedet for ca et halvt år siden.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

LE37M8 ble papirlansert for 2 år siden, og hadde da veiledende pris på 18000,-. Det var samsungs toppmodell i 37"-størrelse, en genial tv.

 

Den ankomm norske lagre for fullt i juni 2007. Så falt den jevnt og trutt i pris og kostet 8000,- i høst når de siste partiene av den ble solgt ut.

 

Den var da den beste 37" du kunne få til 8000,-, dette var på den tiden LE40A559 så vidt hadde duppet under 10 000,-.

 

Å få kjøpe en slik tv nå til 4000,- er glimrende, men studer tven NØYE, det kan godt være de sier noe, men at tven faktisk er brukt en stund, vært defekt, kunde har fått bytte tv, og de må selge tven på nytt som en bvare...

Lenke til kommentar
Vurderer den samme tv'en som du har bestilt Jens. Men lurer på noen ting. Hvor mye blir frakten på komplett? Hvor lang tid tar leveringen sånn ca? Er tv'en 100hz? Og sist, men ikke minst! Så den bra ut på elkjøp? :D

 

Hvis LE32A656 er samme tven som LE40A656 så har den 100hz ja. Frakt fra komplett ligger vel på ca. 500 kr.

Lenke til kommentar
ble ikke noe LE37M87 allikevel på meg, da jeg plutselig fikk lyst på (og tok meg råd til) en Samsung LE32A656 etter å ha sett den i butikken på elkjøp i nå i kveld, og bestilte nå nettopp fra komplett :)

 

takk for gode innspill uansett! :)

 

http://www.expert.no/content/content.aspx?...c=SamsungTVpuff

 

Lur lesning ang det å kjøpe samsung på nett vs å handle i butikken. De som selger nordiske modeller er Expert, Elkjøp, Lefdal, Euronics, Siba, Computercity og Hifi-klubben.

Lenke til kommentar

jeg syns tven så meget bra ut på elkjøp! jeg har også prøvd den med perfekte innstillinger hos en venn av meg, både med xbox 360 i full HD og på film. fargene var rett og slett utrolig bra!

 

frakten fikk jeg presset ned i 120 kr, da med tollpost globe (leverer ikke til vanlig posten kontorer, istedet leverer de til i mitt tilfelle Rimi som er rett her jeg bor) :)

Endret av Jens viking
Lenke til kommentar
http://www.expert.no/content/content.aspx?...c=SamsungTVpuff

Lur lesning ang det å kjøpe samsung på nett vs å handle i butikken. De som selger nordiske modeller er Expert, Elkjøp, Lefdal, Euronics, Siba, Computercity og Hifi-klubben.

Kjøper man på nett har man uansett angrefrist (f.eks. ved pixelfeil), og neste-dag-service er ikke noe jeg er interessert i å betale ekstra for. (Norske menyer får man kanskje uansett ved å flashe "bios" til en norsk ??? )

Nei, Samsung vet at nordmenn har god råd og tyner maksimalt ut av oss. Kunne vurdert å kjøpe "nordisk versjon" dersom prisforskjellen hadde vært maks 10%. Nå er den nærmere 30.. ikke aktuelt.

Endret av klilleng
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...