Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Får ikke bedre søndags låt enn det her. Exile med sine herlige soul samples, Aloe Blacc med nydelig vokal. Og ser ut som Exile har funnet en ny MC som passer til hans beats.

Gleder meg til deres første plate sammen kommer i neste måned, Dag Savage - E&J. Pre-Order her

 

 

Den passet veldig bra på en blå mandag også, innertier. Takker!

Lenke til kommentar

Vet, det var en hyllest til deg, Torbjørn.

 

Edit: Kool G Rap sitt vers er forresten spinnvilt!

 

Takk! :)

 

Jeg er så glad i Havoc, jeg. Langt fra den beste rapperen, verken teknisk eller hva gjelder innhold, men det er noe med delivery-en hans som jeg digger, som for eksempel på Survival of the Fittest (han dropper inn på ca 1:51):

 

http://www.youtube.com/watch?v=JxDdN-puo3g

 

Så vilt tight flow!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Helt enig! Jeg er kanskje en av få som foretrekker Havoc over Prodigy. Som du sier, det er noe med leveringen som jeg elsker, hele verset på Survival of the Fittest er elskbart å høre på. "Fuck lookin' cute, I'm strictly timb boots and army certified suits".

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Når vi er inne på Mobb Deep, nytt album kommer i mars. Inkludert på nye plata er 10 ulanserte låter fra 1995 og "The Infamous"-albumet, hvor bl.a. Ghostface, Raekwon og Nas har vers som Havoc har holdt for seg selv i 20 år.

 

The two discs will arrive in one package dubbed The Infamous Mobb Deep, due out in March, with the first half comprising the digitally remastered 1995 album and 10 additional tracks unearthed from that era (Prodigy promises lost verse from Nas, Raekwon, Ghostface Killah, and others). The second half will be Havoc and Prodigy's eight album together — the official follow-up to 2006's Blood Money.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Awesome. Da tør jeg faktisk glede meg litt - ikke ofte jeg gjør det når gamle helter skal melke kua! Og ja, flowen og leveringen hans er nær det jeg ville kalt 'perfeksjon'. Helt herlig å høre på. Jeg skrudde nettopp opp lyden, koblet til headphones-ene for ekstra thump, lente meg tilbake og tenkte på hvor fett det måtte vært å være tilstede i studio da han flowet over beaten, og spyttet det verset med en innlevelse som demonstrerte at han mente og levde ut hvert ord.

 

Før jeg kom på at jeg er en white boy, vokst opp i trygge middelklasse-Norge, som aldri har tatt i verken weed eller våpen, som heller bakker unna enn å konfrontere i agressive situasjoner, hvis sannsynligvis eneste likhet med disse gutta er kjærligheten for hip-hop, og som derav trolig ville følt meg ganske usikker på det meste om jeg havnet i den kjelleren.

 

Hip-hop'er jeg. Men etter norske forhold :)

Endret av Torbjørn.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Er de 10 ulanserte låtene jeg ser mest fram til, der har du gutta på sitt beste i 1995. Og når man i tillegg får høre Raekwon og Ghostface fra Cuban Linx era-en, så er det høytid for min del.

 

Ja, det hadde nok vært en opplevelse i seg selv. Er andre tider i dag, men hip-hop'er skal jeg være til jeg er 90 år og sitter i rullestol. Og det skal jeg jammen ta med meg når jeg går i grava også.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Herregud dette er legendarisk. Marly Marl, Masta Ace, Craig G, Kool G Rap, Big Daddy Kane på scenen i går hvor de framførte The Symphony sammen for første gang siden 1989!

 

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...