Gå til innhold

BK: Julesang og fakler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God ide, og nesten helt gjennomført. Er tildels enig i at bevegelsesuskarpheten ikke ødelegger bildet, men det gjør at det ikke er mer enn brukbart.

 

Jeg er forøvrig veldig uenig i kommentaren til Karlson. Bilder behøver ikke se arrangerte ut, og det er faren hvis det ikke er noen som stikker seg ut på en "negativ" måte. Se på bildene til store mestere innen reportasje. Det bryr seg ikke om slike detaljer, for de viser at bildet er ekte. Det blir som et ekthet-stempel, og slikt skal man være varsom for å fjerne. Da er det bedre å la virkeligheten være slik den er. Det er jo nesten umulig å finne en gruppe mennesker som står slik uten at et bilde er arrangert, hvis man skal ta det fra siden, som her. Jeg er også uenig i at det er et kaos. Det er et bilde av virkeligheten, og den er ofte kaotisk. Man skal sette seg inn i hva et bilde forsøker å formidle, jft retningslinjene for kritikk.

 

Men jeg er hjertens enig i at det har en fin stemning. Jeg så ingen julebukk i år, og kan ikke huske å ha sett noen i fjor heller. Det på tross av barn i nabolaget. Jeg tror rett og slett at vi har skjemt våre barn så veldig ut, at de ikke er villig til å gjøre noen innsats selv. Noe som er veldig trist for de gamle, som gjerne har gått til innkjøp av snop til julebukkene. Dagens barn er for bortskjemte og matleie, for de får nesten alt de peker på. Julebukk-tradisjonen er død, og det vi har igjen er silke organiserte saker som dette. Vel vel, disse barna gjør i alle fall en god innsats for de eldre, selv om de egentlig ikke er julebukk. Vi kan altså trygt si at bildet fikk meg til å tenke litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...