Gå til innhold

Program for å synkronisere mapper over nettverk?


bjorna

Anbefalte innlegg

Pappa har nettopp fått seg en laptop i tillegg til den stasjonære pcen sin.

Tingen er, den stasjonære kjører vista home basic, den bærbare kjører vista home premium. Begge er koblet til det samme nettverket, den ene via ethernet kabel, den andre via wi-fi.

Er det et bra program som gjør at jeg kan synkronisere en mappe mellom de to maskinene over nettverket? slik at dersom noe blir endret på den stasjonære så blir det endret på laptopen?

Ikke slik dele mapper over nettverket, for dersom pappa drar på tur med laptopen, så vil han ha med alle dokumentene og bildene fra den mappen på den stasjonære.

 

noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fikk det ihvertfall ikke til å fungere over nettverk. Noen som har noen andre tips?

 

For at SyncBack eller SyncToy skal virke mellom to datamaskiner så må du dele mappen fra den ene datamaskinen slik at den andre datamaskinen får tilgang og kan kjøre SyncBack eller SyncToy mellom to mapper den har tilgang til (mellom en delt mappe som ligger på den andre maskinen og en mappe som ligger lokalt).

 

Hvis du deler en mappe på den stasjonære PCen, så må du kjøre SynchBack på den bærbare PCn for å synkronisere mellom den delte mappen og en mappe som ligger på den bærbare PCen. Når du så tar med deg den bærbare på tur vil du ha med deg filene fra den stasjonære, selv om du ikke har tilgang til den delte mappen på den stasjonære PCen.

 

Selv foretrekker jeg SynchBack over SyncToy.

Endret av what_no2000
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...