Gå til innhold

[Løst]Hjelp ved kjøp av nokia e71


vegesim

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg trenger noe hjelp nå som jeg skal kjøpe meg en ny mobil. Nokia e71 ble det, men jeg har jo en mobil fra før, og hvordan skal jeg da overføre nummeret.(kjøper på nett)

 

Jeg fant en på mpx.no, men hvordan skal jeg gjøre dette her da? Abonnement mitt gikk ut i dag, så jeg kan skifte mobil, men hvor og hvordan?

 

Jeg virker sikkert helt grønn på det her, men det kan jeg forstå.

takk for all hjelp! ha en trivelig jul videre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Oj, en ting jeg glemte å nevne: husk å sjekke ut mnd.avgiften på det abonnementet du har hvis du ikke har kjøpt mobil med ny binding. Det kan være stor sannsynlighet for at du finner rimeligere abonnementer (gjerne fra samme operatør) uten binding. Hvilken operatør bruker du, og vet du hva abonnementet heter?

Lenke til kommentar

Ikke nødvendigvis. Abonnementer med inkludert bruk kan bli rimeligere ved stort forbruk, samtidig som du kan få binding og dermed redusert kjøpspris på telefonen.

 

F.eks. Telenor Friprat koster 399 i mnd, men da har du inkl 3000 ringeminutter (som talkmore) pluss at du får telefonen til samme pris som hvis du binder til Frihet. Eller med Djuice nonstop betaler du 299 i mnd og sender gratis sms, mms og bruker gratis msn. Tlf koster samme som hvis du binder til djuice control/telenor superpluss.

 

At det blir billigere å kjøpe en telefon uten binding er en myte. I mange tilfeller kan myten være sann, men i endel er den ikke det, særlig med abonnementer som inkluderer bruk.

 

Jeg selv kjøpte Telefon med binding til djuice complete fordi totalprisen ble lavere enn det billigste den lå til i amobils prisguide, samtidig som Telenor gir ut operatørlåskoden gratis ved tegning av binding. Brukte en stund Onecall i denne telefonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...