Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

rødt hår atraktivt på gutter?


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Måtte le litt når jeg leste denne tråden. Skal vi gå å henge oss for at vi er bleke på grunn av pigmentfeil i huden? Evt har en annen hårfarge enn de fleste som vi ser? Også hva med de tusen millioner sjokoladepuddingene i fjeset? Virker sånn :p

Ja, jeg har rødt hår, fregner og briller. Men bah, folk er forskjellige. Tenk om hele verden bestod av platinablonde jenter og brunhårede gutter?

Lenke til kommentar

Nå er ikke de der gutter akkurat. Sikkert ikke naturlig rødhåret heller.

Jeg misliker egentlig mitt røde hår, det er ikke spesielt gøy å skille seg ut ved å være den eneste "røde" (har har) blant 350 elever. Hvorfor meg, liksom; når alle andre nyter blond, svart og brun herlighet?

 

Tror denne tankegangen har hemmet meg i stor grad, og jeg er sikkert det man kan kalle en "venneløs sosial taper". Ikke at jeg bryr meg spesielt, folk må gjerne være så overfladiske de vil. Jeg hadde et håp om å kompensere ved å opptre som en sammensatt, smart og hyggelig fyr, men jeg antar det ikke er noe folk, i alle fall den jevne ungdom, tar i betraktning når de velger venner.

 

Latente gener kan dra til helvete, skulle gjerne hatt pappas sorte manke. På en annen side, han ble skallet i 30årsalderen. Kommer til å snauklippe meg, og holde det snauklipt, over sommeren uansett. :)

Lenke til kommentar

Enig med skeptikerne her. Rødt hår (ginger det snakkes om såklart) er i utgangspunktet ikke fint på gutter.

 

Selvfølgelig, har karen et bra utgangspunkt kan han være bra å se på. Men 90% ville foretrukket han "normal"

 

Et vELDIG bra eksempel. Se for deg en tegneseriefigur med mørkt hår. Så. Se for deg denne figuren som ginger. Gingeren blir seende ut som en idiot i forhold, prove me wrong.

 

Men, nå er det heldigvis andre faktorer enn utseende som bestemmer hvor godt man liker en person eller ikke =)

 

Ja for det er ginger jeg er, og jeg vil beholde det sånn uansett hvor mye deiligere jeg hadde blitt som hva enn... Et annet spørsmål er, om jeg kunne ha vært non-ginger ifra jeg var født. Da måtte det blitt revurdert.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...