Gå til innhold

Den store Pokemon tråden


Soildor

Anbefalte innlegg

Over til noe helt annet, for de som kjeder seg litt.

 

http://uk.ds.ign.com/articles/107/1078867p1.html

 

En Retrospective på 8 sider som tar for seg ALLE pokemon-spillene og spinoffs som er kommet fra red+blue til heartgold/soulsilver.

Sånn mens vi venter på black/white :) Fin lesning, IGN er en bra gamerside.

 

Link knappen funke ikkje :p

 

 

Men ctrl+c og ctrl+v virker på tastaturet ditt, ikke sant? Det fæle forumet har ikke deaktivert høyreklikk/copy link heller, right?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg har lært litt om EV training, vurderar å trene nokre bra pokemon på emerald. forblir EV og LVL det same om in migrerar frå R/S/E FR/LG til HG/SS?

Og fins det ein guide til kva EV som er best til forskjellige pokemon? Kor mykje har nature å seie?

 

Edit: fann ut at eg har ein lvl 36 Mareep med adamant nature:

 

HP 90

Attack 44

Defense 33

Sp. attack 53

Sp. defense 41

Speed 38

 

Er den noko å satse på? Kva bør eg trene? Eg tenkjer sp. attack og speed/defense, men eg eg heilt ny på dette med EV training..

Endret av svelemoe
Lenke til kommentar

Jeg har blitt helt hekta på Pokemon Ranger-Shadows of Almia.

 

Er et HELT annet konsept enn de vanlige spillene, men likevel. Her er man en Ranger, som har spesiellt utstyr for å fange/befriend pokemons, som tilfeldigvis er stylusen til DS'n. Det er ingen random fights, man ser alle på overhead-kartet hele tiden. Måten man fanger dem på er å tegne sirkler rundt dem i fighting-skjermen (som er separat fra world map som vanlig). Disse har field moves, som er moves de kan bruke på world map ala Cut, swim, burn, soak. Missions løses oftest med at man finner pokemon som har riktig field move for å fjerne et hinder en eller annen plass.

Du tar ikke livet av pokemonene du slåss mot, men øker "friendship meter" så de følger deg etter kampen, og dette er forskjellig fra type til type, og stylusen har et visst antall hitpoints som er livet ditt. Når du leveler opp øker du power til stylusen så du lager mere friendship når du sirkler.

 

Begynnelsen er velllllllllllllldig treig, en 2 timer lang tutorial, men når den endelig er over og du er en fullblods ranger med bedre utstyr som du kan levele opp, åpner det seg. Det er veldig lineært i begynnelsen med noen få quests og hovedmissions i Ranger HQ, men åpner seg opp etterhvert, ala de gamle spillene etter man har slått "elite four" e.l. Man finner både vanlige pokemons som Pichu, mareep, bidoof osv, men også noen legendaries.

 

Alle har weakness for diverse andre typer som vanlig. Disse er fight moves du kan påkalle i kamp, mot at pokemonen drar når kampen er over.

Du pauser kampen og abilityen blir gitt til stylusen som tegner gress eller du må rotere den fort for å lage whirlwinds som flyr alle veier, eller grave opp sand og flicke mot fienden, eller blåse opp vannbobler og slenge mot dem osv.

 

Du kan ha en viss mengde med deg (som øker etterhvert som du fullfører main missions), og en Friend Pokemon som ikke forsvinner når du bruker fight movene hans.

Du slåss ikke pkm vs pkm, men du prøver å tegne sirkler rundt dem mens den springer rundt på skjermen og utfører ability attacks mot stylusen eller bryter linja. Bossfights har sinnssykt mye hitpoints og krever ofte at man bruker fight moves fra andre i partyet for å ha noen sjans. Du må nemlig fylle opp en "friend meter" for å vinne over pokemonene, og denne går raskt nedover hvis du ikke tegner sirkler rundt den..

 

Har sittet i hele dag og igår bare med dette spillet. Kjempeflott grafikk og masse forskjellig musikk, og verdenen er enorm.

 

http://www.officialnintendomagazine.co.uk/article.php?id=6507

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Neh. Har spilt Mystery Dungeon også endel idag, der er du en trainer som har blitt gjort om til en pokemon (og har hukommelsestap såklart), og teamer opp med andre pokemons og gjør quests i dungeons og prøver å finne ut hva som skjedde med deg. Skikkelig gammeldags dungeon crawler RPG. Min første teammate var en Pikachu.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ranger er hvertfall helt annerledes enn de. Samme "gotta catch'em all" attitude, bare at du ikke beholder dem eller leveler dem opp, bare bruker dem til field attack eller for å booste deg i bossfighter, så stikker de igjen, men blir regga i pokedexen.

 

Er 5 levels av field attacks, f.eks. en svær stein krever en lvl 4 rock smash, da må du finne og fange en pokemon som har lvl 4 rocksmash for å komme forbi hinderet. Spammer ingen knapper fordi alt styres med stylus (eller piltastene). Du leveler deg selv (eller "styleren" din), ikke pokemonene. Og siden du kan bare ha max 3 i party, bytter du dem vekk etterhvert som du ikke trenger en lvl 1 cut pkm. Du kan selvsagt ha dem med deg i party så lenge du vil, men med en gang du bruker en av deres abilities stikker de igjen.

 

Noen kan du bruke til å ri på (duoduo), eller surfe eller fly.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hvor i helvette får jeg tak i friend code til meg selv?

Står at jeg må logge meg på Nintendo WFC. Noe jeg ikke skjønner bedre av. Skjekka på internett og logget meg på Nintendo.com, men finner ikke noe om det.

 

Helps?

 

`Never mind. Satt nettopp i en time med det pisset her. Fant en dame som ga meg koden :D haha latterlig

Lenke til kommentar

Då var platinum og heartgold i hus, eg skal gjere litt hokus-pokus trading slik at eg får alle starters både frå kanto, johto, hoenn og sinnoh :D Kjekt om ein har planar om å fullføre dex'en.

 

Musikken er fantastisk på platinum, og nesten like bra på HG. Eg likte godt at touch-skjermen er betre utnytta på HG.

 

Den DS'en eg kjøpte er flott, mykje betre bakgrunnslys. Men hingen (norske ordet for den..?) er øydelagt, så den øvre skjermen er heilt laus. Eg har planar om å bestille http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13867 for å fikse det.

 

Dumt at eg ikkje finner Ruby eller Sapphire :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...