Gå til innhold

Hva er et godt kjøp til en venn? (grøsser)


Anbefalte innlegg

Nå er det jul å hva skal man kjøpe til en venn på 18 som har alt? (ja som da består av, musikk, film, spill, diverse)

Jo jeg tenkte en god bok vil slå an her. Han er av den typen som liker bizzare ting, som f.eks "sekter" "mørke" diverse. Ikke nødvendigvis satanist relaterte temaer, men ting som ville skremme lillebror. Jeg har et eksempel på en bok rundt denne sjangeren: Call of Chtulhu.

 

Men denne er vi tildels godt kjent med begge to, gjennom, spill og film. Så det hadde hvert koslig med en bok som ligner på Call of Cthulhu, men som kan være ny for han/meg.

 

Noen anbefalninger? gjerne før jul:)

 

(ps: Call of Cthulhu kan stå som "last resort")

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Beklager at det tok tid å svare, glemte hele tråden i farten. :blush:

 

Men uansett...

 

Shaman Woods, av Morgan Fields

 

Darkness falls, av Dean Koontz

 

Et eller annet av John Saul. Ikke så nøye hva. ;)

 

H. P. Lovecraft Omnibus 1-3 (samler alt Lovecraft skrev i tre bøker, inkludert ting han aldri rakk fullføre.)

 

 

I tillegg har vi "Kom skal vi leke" av Claire McNelly. Husker ikke den engelske tittelen i farten eller hva den handler om, men den var meget bra. Fikk dem som en Casino-grøsser for mange år siden om du husker den serien.

Lenke til kommentar

Jeg fikk bøkene "The Shrinking Man" og "What dreams may come" av Richard Matheson i helgen. Har ikke lest "What dreams...", men er nesten ferdig med "The Shrinking Man" allerede. Kort sagt handler den om en mann som kommer borti en rar tåke ute på havet og begynner å krympe. Boken viser på en meget bra måte alle problemene han og kona møter som frustrasjon over å ikke vite hva som skjer, ikke kunne vise følelser som mann og kone bør (hvordan kan du ha sex men en du elsker når han/hun er på størrelse med et lite barn?).

 

Interessant nok foregår deler av boken mer eller mindre i nåtid når han krymper, og deler foregår når han er så liten at han har ramlet gjennom en sprekk i gulvet og bor i kjelleren. Her må han hele tiden lete etter mat og vann, samtidig som han må prøve å gjemme seg for en edderkopp...

 

Meget bra bok som anbefales på det sterkeste.

Lenke til kommentar

Gammel tråd men vil dele min erfaring, har en forkjærlighet for Stephen Kings tolkninger og mange ganger "rett frem" beskrivelse av ting. "The Shining" er ikke en direkte "grøsser" men måten den er skrevet på gjør at den i alle fall for min del kryper langt under huden. "IT" er og en slik bok samt "Pet semetary". King er ufattelig god på å skrive slikt, har flere bøker jeg skulle lest av ham (Er ikke både "The mist" og "1408" bøker av King?) men allas, tid skal strekke til...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...