Gå til innhold

Hva type mennsker blir prest?


Anbefalte innlegg

Det har vært vanlig at de fleste i denne familien har hatt som mål å bli prest. Selv om ingen går i kirka, banner og den type person DU aldri hatt sedd for deg meg som prest, eller lignende. Men, hva slags type mennsker blir egentlig prest? Er det mennesker som er ekstremt religiøse? Som er så opptatt av å komme himmelen?! Er det psykopater sin beste utkledning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er oppvokst i ett helt vanlig hjem. Ikke spesielt kristen, men sier heller ikke at jeg er det.. Jeg er døpt og konfirmert, men har ikke gått noe særlig i kirka, verken jeg eller noen i min familie.

Men jeg har lyst til å bli prest, ikke for å tilbe gud å være psykopat. Men for å kunne hjelpe personer som trenger trøst og omsorg og ikke minst ett håp om at gud kan hjelpe dem.

Lenke til kommentar

Vet ikke hvilken typer mennesker som blir prest, vet ikke hvordan jeg skal definere "type".

 

Dagens prester gjør faktisk nytte ting, syntes jeg som forøvrig mener relgion er hull i hode

 

Prester hjelper folk som har det vanskelig, det er ofte presten som forteller de nærmeste dersom det har vært et uforutsigbart dødsfall og de stiller opp for familien dersom de skulle trenge noen å snakke med. Mange prester/kirkesamfunn hjelper unge som ikke har foreldre som bryr seg slik at de kan få noen å snakke med om de ønsker, som sagt hjelper folk som har det vanskelig.

 

Hvem har da lyst å bli prester. Kan tenke meg at spesielt troende, gjerne troende som ønsker å hjelpe andre ville finne preste yrke attraktivt.

Lenke til kommentar

Det heter forøvrig ikke prest, men himmel los... :)

 

Når jeg tenker på hvem type som blir prest dukker av en eller annen grunn prototypen på en pedofil opp... :eek:

 

Vet ikke jeg, for noen er det vel bare et yrke det også å stå der og lure andre med overtro og prate pisspreik i begravelser. Det er ihvertfall en ting jeg har bestemt meg for og det er at det ikke skal være en himmel los i begravelsen min! Så vondt vil jeg ikke mine venner! Har vært i mang en begravelse der himmel losen har messet og messet og messet gudsreklamen sin i en sånn grad at det var nummeret før jeg reiste meg og klappet til fyren! Fy for et yrke! I de fleste av disse begravelsene ble himmel losen bedt spesielt om å klape igjen når det kom til gudsreklamen, men klarte brei-flabbene å holde det? Å nei... :no:

 

Så det yrket ville ikke jeg hatt, ikke om det var kun det igjen på arbeids markedet....

 

 

Er det ikke katolikkene som sliter med å få tak i himmel los evner? Hørte noe om at de hadde for mange kirker i forhold til himmel loser.... Ser det som et godt tegn jeg.. :)

Lenke til kommentar
I de fleste av disse begravelsene ble himmel losen bedt spesielt om å klape igjen når det kom til gudsreklamen, men klarte brei-flabbene å holde det? Å nei... :no:

 

Hvorfor i all verden valgte de kirkelig begravelse da?

Fordi det var det eneste alternativet kanskje... :roll:

 

Det er faktisk ikke så lenge siden de byttet navn fra kirkegård til gravlund da og med god grunn.... I dag er det lettere for en som ikke er kristen til å få en "ukristenlig" begravelse (Les: uten plagsom himmel los som MÅ snakke om gudsreklame!) da det, merkelig nok, ikke er noe krav til å være i tankefengselet for å komme i jorden UTEN all dentotalt unyttige gudsreklamen.... I dag så tar samfunnet mer hensyn til at folk faktisk har begynt å behandle religion som det dette skal behandles som, nemlig overtro..... og klarer derved å gravlegge folk uten at det må sies en hel haug med sludder og vås fra en betalt gude "horebukk" som tror at det bare er å tute lenge nok så vil folk tro på svineriet....

 

Litt hard sagt kanskje, men så har jeg også måtte sitte, i respekt for den som døde og KUN derfor!!!, i flere timer til sammen og hørt på dette forbanna sludderet som de kristne tror må til for at et menneske skal få råtne i jorden i fred og ro!! Jeg er så pisse lei av å høre på dette tullet at jeg faktisk SERIØST vurderer å skippe begravelsen til mine egne foreldre på grunn av dette når den tiden kommer! De tror så klart at alt annet enn kristelig begravelse er en skam, til tross for at ingen av dem er nevne verdig kristne!!, men hvis de virkelig gjennomfører det tror jeg seriøst at jeg kommer til å la dem begraves uten meg til stede. De respekterer ikke mine valg i denne saken og da ser jeg ingen grunn til å respektere deres heller.... For de er av den generasjonen som fremdeles tror vi må bhandle religiøs tro med mer respekt enn andre like håpløse ting her i livet..... til tross for at de aldri, og takk for det, har trodd på bløffmakeriet! Go figure! :roll:

 

Men gamlingene går i graven alene hvis de gjennomfører begravelsen kristelig, det er sikkert...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...