Gå til innhold

Fordommer mot WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor er du så oppsatt på å bevise at alle som spiller wow blir avhengige? Det er jo helt klart feil.

 

Når i all verden skrev jeg at ALLE som spiller WoW blir avhengige? Ja, det er selvsagt helt klart feil. Jeg sier at WoW har en avhengighetsskapende side akkurat som sjokolade og brus er for andre. Det vil derimot ikke si at 11 millioner er avhengige. Lære deg å lese, du som ber meg å være saklig.

 

Kos.

Lenke til kommentar
Okai. Jeg synes fortsatt at WoW er avhengighetsskapende. Ghraag sitter her å sier at brukerene har seg selv å takke og at det er de som gjør seg avhengige.

 

Sellfølgelig er det brukerene som gjør seg avhengige? Det gjelder jo alt en blir avhengig av. Om jeg blir avhengig av røyk så er det jo jeg som har gjort meg avhengig (akkurat som en spiller gjør seg avhengig av WoW)

Nevn et produkt som får en avhengig uten at brukeren prøver produktet? :) Nemlig.

 

Derfor er WoW like avhengighetsskapende som sjokolade er for andre.

 

Konklusjon: Ghraag har feil, jeg har rett.

 

jeg viste ikke at man fikk et nikotinsjokk av å spille wow, siger det nikotin ut av vifta på maskinen din? for sist jeg så etter var det nikotinen man ble avhengig av, ikke røyken. Hvor mange ganger må folk forklare deg forskjellen på avhengighetskapende stoffer og andre ting man blir "psykisk" avhengig av. Du driter deg bare mer og mer ut..

 

Du kan spille wow i tusenvis av timer uten å bli avhengig, men kan du røke like mye uten å bli avhengig? ekstremt ussansynlig.

 

Konklusjon: Tenk før du poster, for du har overaskende lite sunn fornuft og kunnskap.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar
jeg viste ikke at man fikk et nikotinsjokk av å spille wow, siger det nikotin ut av vifta på maskinen din?

for sist jeg så etter var det nikotinen man ble avhengig av, ikke røyken. Hvor mange ganger må folk forklare deg forskjellen på avhengighetskapende stoffer og andre ting man blir "psykisk" avhengig av. Du driter deg bare mer og mer ut..

 

Du kan spille wow i tusenvis av timer uten å bli avhengig, men kan du røke like mye uten å bli avhengig? ekstremt ussansynlig.

 

Konklusjon: Tenk før du poster, for du har overaskende lite sunn fornuft og kunnskap.

 

1. Du er merkelig

2. Jeg er merkelig

3. Les ALLE postene, og ikke et innlegg hvor du tror alt handler om nikotin...

4. Drite seg ut over internett med nick OinkOink, 24 år og er fra Kenya? Oh shit! ;)

5. Jeg må tenke før jeg poster, du må lese før du poster.

6. Elsker deg.

7. WoW er fortsatt avhengighetsskapende.

Lenke til kommentar
Og jeg spurte hva du ønsket med innlegget ditt. Enda en gang unngår du å svare.

 

Var en som brukte artikkelen som argumentasjon, og som avsluttet med at "In your face" og at han "eigte oss".

Ville da sellfølgelig få han ned på bakken igjen.

 

Du snakker om argumenter...hva har du å bidra med? "Vi liker WoW, og ingen blir avhengige?"

Haha. Det var jeg som brukte den artikkelen, og jeg avlsuttet aldri med "in your face" og at jeg har eid noen. Eneste du oppnår med innleggene dine er en haug med grinete mennesker som prøver å fortelle deg fakta, noe du bare feier vekk som om det skulle vært støv på hylla du du gjør rent. Altså, blir du tilfredstilt av å være tett og ikke høre på hva andre sier til deg?

Lenke til kommentar
Fail på vennene dine. Da har de selv gjort seg avhengige, for spillet i seg selv er ikke avhengighetsskapende.

 

Dette er ikke riktig, disse spillene er utformet for å være mest mulig vanedannende. Dermed er det ikke slik at det er de svakeste som blir avhengig, det heller mer i den retningen at det er de sterkeste som ikke blir avhengige.

 

Det beste for Blizzard tror jeg er langvarige kunder som ikke spiller så altfor mye.

 

Selv om de gjør sitt beste for å gjøre folk hektet så betyr det ikke at de prøver å få alle til å spille mest mulig.. Langt ifra. Når folk spiller mer må de nemlig jobbe hardere for å presse ut nytt innhold fort nok, samtidig som at belastningen på serveren blir større uten at inntekten øker.

 

 

Dersom MMO-spillene ble gjort mindre vanedannende ville det minske forskjellen mellom de beste og de dårligste. Det er ikke alle som har tid til å skaffe virkelig bra rustning og greier, dette skyldes delvis at den gjennomsnittlige spilletiden er for høy. Vanskelighetsgraden tunes nemlig etter det spillerene vil ha, det er som et demokrati der det er spillerenes spillevaner som bestemmer.

Lenke til kommentar

wow er bare et veldig moro spill og noen klarer ikke å styre seg. Akuratt som at det er kjekt med alkohol, men det vil alltid være folk drar det for langt og blir alkiser. Det er deres problem, la oss andre nyte øla vår i fred=)

Endret av Gr0v
Lenke til kommentar

Hehe...denne diskusjonen dere har ligner veldig på diskusjonen om hasj.

-De som er i mot framstiller det som at alle tar skade av det, mens de som er for nekter å innse at enkelte tar skade av det.

-De som helt tydelig har gått for langt i sitt bruk klarer ikke å innse det selv

 

Hvis det er noen her som til tross for all skriverier og blogger ikke klarer å se at en del personer blir avhengig av wow trur jeg dere har et problem som dere er redd for å innrømme for dere selv.

Når det er sagt trur jeg også at det er mindretallet som faktisk blir avhengig.

Lenke til kommentar
hvorfor er det ingen som omtaler tv i lignende grad? det er jo, har jeg hørt, enda værre.

 

Fordi tven har vært her i mange tiår og blitt en del av vår kultur, mens spilling er noe (relativt sett) nytt. Og skummelt.

 

You're right! Leser du litt historie vil de lese at når TV og Farge-TV kom var folk negative til dette og trodde ikke dette ville slå ann. Da verdens første film (som var et tog som rullet imot deg, tatt bilde for bilde) ble vist for aller første gang så løp publikum ut av salen fordi de trodde de ville bli kjørt på. Uansett hva som skjer er samfunnet redde for det nye.

Lenke til kommentar

Samfunnet er redd det de ikke kan kontrollere 100%. Film og TV kan nå kontrolleres 100%, spillsamfunnet er dog derimot et helt "nytt" samfunn som skiller seg ut fra det normale.

 

Og alt unormalt er farlig. Heh, rart egentlig, så avansert som vi er kommet i teknologiens verden men adferdsmessig er vi ikke kommet ut av grottene enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...