Gå til innhold

Lenovo N500 - erfaringer og oppfatninger


Ennasus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann.

Jeg kjøpte en Lenovo N 500 for ett halvt år siden. Problemet jeg har med denne er at når jeg er koblet opp på det trådløse internettet detter jeg ut etter jeg har vært på det en stund. (detter er uannsett hvor jeg er) MEN egentlig har jeg internett og når jeg da trykke reparer står det jeg ikke har, og om jeg kobler meg opp på nytt da finner den ikke noe.

Men om jeg da slår av og på maskinen da fungerer det igjen.

Det er litt slitsomt å være på pcen når detter skjer kvar halvtime eller 45 min

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Noen andre enn meg som opplever skurring i lyden når man har plugget til et headsett? Opplever det som oftest når jeg f.eks hører på musikk med mye bass og mørke toner. Legger som oftest ikke mye merke til det, men av og til kan det være svært irriterende. Noen som vet om dette kan fikses?

Lenke til kommentar

Har ikke opplevd den skurringen i alle fall.

Du kan laste ned programmet Core Temp for å se temperaturen.

På min PC ligger i alle fall temperaturen hovedsaklig på 90-95 grader i spill som Counter Strike og Football Manager.

Etter litt tid går altså pcen av.

Ville blitt UTROLIG glad dersom noen kunne hjulpet med med dette problemet?

Prøvd ALT!

Formatert 4-5 ganger uten hjelp...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har opplevd det med skurring i lyden, ja. Løste problemet med å kjøpe eksternt USB-lydkort. Når du pleier å høre lyd i god kvalitet blir du gal av den skurringen :p det er nok lydkortet som rett og slett er dårlig. Opplever skurringen i alle operativsystem jeg har prøvd. Linux, Vista og Windows 7. Samme problem, uansett driver.

 

Og når det gjelder varmen. Prøv å bruke luftkompressor eller trykkluft på boks. Blås ut alt støvet i viften. Dette må gjøres mye ofte på denne PC-en enn noen andre jeg har eller vet om, rart, men er sikkert dårlig originalvifte på denne modellen.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har selv hatt problemer med vifta på lenovo n500. Dette når jeg spilte spill som gjerne krever litt(f.eks Age of empires 3). Fikk spilt i max 3-5 min, før pcen ble varm og bare slo seg av. Så jeg dro å kjøpte meg trykkluft på boks, tok av dekslet og renset vifta. Det var mye stør. Støv klumper som lå inni vifta. Trur ikke den gikk rundt engang. Men nå kan jeg spille i flere timer i strekk uten at den blir varm engang.

 

Så har du samme problemet så rens viften

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

jOrn om du ikke allerede har fått svar, så ja, er ingenting jeg vet som ikke win7 fant automatisk.

 

Jeg har også et problem med 9300m gs som slår seg av med krevende spilling først etter ca en halvtime når tempen på grafikkortet sniker seg opp mot 105(!) grader. VELDIG irriterende. Vurderer å skru å se om støv kan hjelpe, men jeg har mine tvil, siden luftstrømmen ut virker ok.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...
er det noen som har innstallert windows 7 på denne? Funker alle driverne?

Her funker alt. Win 7 fant alle drivere selv, men jeg måtte installere grafikkdriver fra Nvidia sine sider dersom jeg skulle få "hardware acceleration". Uten dennne driveren så vil ikke spill kjøres optimalt(ikke i det hele tatt?)

 

 

 

 

Eneste lille jeg har reagert på er vel sidescrollen på touchpaden.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Jeg har faktisk funnet problemet med varmen på PCen. Etter å ha skrudd og dillet med PCen fant en kamerat ut at hele kjølepastaen var smeltet. Jeg vet ikke hvordan problemet skal fikses, men forhåpentlivis kan dere finne en løsning på det. (Jeg har gitt opp den dataen, så jeg trenger ikke hjelp med det problemet).

Lenke til kommentar

Jeg har installert 64bit w7hp. Kjøpte oem-versjon etter at disken sa takk for seg og måtte byttes. Funker greit. Innstallerte oppdaterte drivere stort sett fra HW produsentene da jeg synes lenovo sin support henger noen driverversjoner etter. Innstallerte drivere fra Alps til touchpadden for å få sidescroll til å fungere.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Har brukt denne pcen i over to år nå, og har endelig funnet en løsning på varmeproblemet. Har regelmessig renset viften for støv ved å blåse med luft, uten at det har vært til mye hjelp. Men for litt siden gikk jeg over viften med en pinsett, og dro forsiktig ut noen hybelkaniner som var gjemt under et slags hulrom under viften. Etter dette har temperaturen virkelig dalt, og kan nå kjøre pcen på høy ytelse i forhold til før da jeg måtte ha den på strømsparer. Selv under krevende spill og HD-filmer kan jeg ha pcen på høy ytelse uten at temperaturen overstiger 90 grader, så lenge viften ikke blokkeres.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...