Gå til innhold

Tråden for oss som fortsatt spiller Oblivion/den store Oblivion mod tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hoho :)

Har spelt Oblivon før, runda det to ganger, en rask gjennomgang (skjønte ikkje nokke), og ein gong til der eg kom opp i level 30 før eg gjorde main quest. Trur eg var ein Nord Warrior :) Knuste alt og alle som kom i min veg.

 

Finner ikkje Oblivion CDen så idag kjøpte eg meg The Elder Scrolls: Oblivon - Game of the year edition (som inneholder Knights of the nine og Shevering Isle)... Så gler meg til eg får dataen slik eg kan få instalert spelet! Tenker eg må gjenskape min Nord Warrior... Mange gode minner :)

 

Men vil dykk anbefale meg å instalere mods? Lyd og grafikk mods?

Og kva inneholder OOO? Nye ting i spelet eller berre levlingsystemet og andre bugs?

Lenke til kommentar

Lyd og grafikk mods kan jeg ikke hjelpe deg med, da min maskin såvidt kjører Oblivin på medium grafikk-settings. ;) Men det er noen virkelig gode rollespill og quest mods der ute, men det kommer an på hva du er ute etter.

 

Når det gjelder OOO så inneholder den så mange endringer at du må lese en egen pdf-fil for å få en oversikt over alt. ;)

Lenke til kommentar
Men vil dykk anbefale meg å instalere mods? Lyd og grafikk mods?

Ska du spille på den bærbare du linket til nedenfor ?

 

Er ikke oppdatert,er en god stund siden jeg spillte men de nedenfor burde gå fint på den bærbare i tillegg at du kan bruke andre mods og,med fps som er til å leve med ;)

 

Er uansett de jeg bruker,og har ikke tenkt å bytte så lenge jeg har et stabilt oppsett trots att det sannsynligvis har kommet mye nytt i mellomtia.

 

QTP3_Redimized eller QTP2(Qarl´s texture pack).

(de kommer med masse tillegg av ditt og datt hvis man er nøye på det,kirketak etc)

 

Du kan ju putte in noe bodymod,LOD og annet snadder og da,er litt uoversiktlig de greiene, HGEC og roberts male var de største angående tilgjengelig utstyr,og LOD´s dreper skjermkort meget raskt,såg datoen på en jeg har i min installerte oblivion og den var fra 2006 :roll:

Qarl's LOD normal maps 4096 compressed er ju av nyere dato enn det,men krever mye av pc´n.Til den funker Blade's better Tiling

LODs 2048 (er rekommendert i les meg-fila så den er vel grei skulle jeg tru)

Endret av jaxawier
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

*Vekke tråden til live*

 

Hei! Jeg skal snart kjøpe meg Oblivion :blush: Hatt en ganske lang "spill-pause" generelt i livet, men kjøpte Assassins Creed II og BioShock på fredag, så lysten er tilbake. Og nå har jeg funnet ut at i nærheten her selges Oblivion+Knights of the Nine+Shivering Isles til 99 kr på PC. Dette skal jeg så klart slå til på.

 

Gleder meg som en gris.

Lenke til kommentar
Oblivion+Knights of the Nine+Shivering Isles.

kjempekjøp,mye greiere med allt med den pakken :thumbup:

 

shivering isles er min desiderte favoritt,litt kort dog,og synes det passer fint med høyere nivå karakter der,får brynt seg likavel på øyene,bare husk på å bli arrestert av dark seducers(crucible) og golden saints(bliss) innen du er ferdig med hele greia.

 

er slik att du bare blir strippet og putta in i fengslet til respektive,og da kan du slå/snike deg ut til frihet,ingen bot uansett,hvis du overlever :D

Lenke til kommentar

er denne tråden fortsatt aktiv?

jeg har spilt gaaaanske mye oblivion både på gamle pcn (med dårlig kvalitet) og kompisen min sin xbox..men så kom oblivion på ps3..så jeg kjøpte det på flekken...spilte og spilte og spilte..så kom GOTY edition..så kjøpte jeg meg det også...spilte og spilte..runna omtrent alt..var vel i lvl 50 elns..men så streika ps3n min så jeg måtte levere den inn.

 

Fikk en helt ny PS3 tilbake..så jeg må spille opp igjen:P

Men det er bare koslig...jeg venta seff med å spille til at det hadde tatt så lang tid at jeg begynte å savne det:) som da er akkurat nå...nå skal jeg legge meg godt tilbake i senga :)

Endret av xitto
Lenke til kommentar

hehe ja det kan du da gjøre, selv om det er til ingen nytte for meg er det sikkert andre som kan dra nytte av det:)

 

Jeg synest det er litt kjipt at Bethesta ikke kommer med gjevnlig update hvor de legger til nye oppdrag og utstyr til spillet.

Jeg kjøpte MW2, så jeg la CoD4 på hylla. Når jeg spilte det online her en dag så har de gjort mye forandringer på banene osv. Gjort de litt større.

Hvorfor kan ikke bethesda gjøre noe slikt?:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...