Gå til innhold

mobil anbefalling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

sida du seier 2000-4000 kan du få alt fra skrap og opp til ganske bra.

 

men viss du skal ha en med "alt i" (den har jo langt ifra alt da men), så er det nokia 3650

 

skal du ha liten lett mob med masse ny teknologi i, som i tillegg ser fin ut, så velger du S55

 

de er nok de mobilene som er mest attraktive, men de er jo ikkje så morro å ha de som alle andre har, sjekk ut modellene til de forskjellige produsentene..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis du ikke har noe imot å ha en litt stor mobil og bruke litt tid på å venne seg til tastaturet så er Nokia 3650 perfekt. (Den ser faktisk større ut på bilder enn det den er i virkeligheten).

 

Andre muligheter er SE P800. Den er litt dyrere men har utrolig mange finesser. P800 er en kryssning mellom PDA og mobil. Hvis ikke du er en profesjonell bruker er det egentlig lite vits med en slik mobil. Synd at den ikke har mulighet for videospilling.

 

Hvis du gidder å vente til sommeren kan du kjøpe Simens SX1.

Lenke til kommentar

Av mobilene som finnes på markedet per dags dato, ville jeg antagelig valgt enten Sony Ericsson T68i/T310/P800, Nokia 3650 (!), Motorola T720, Samsung S100 eller Siemens S55...

 

 

Hvis du skal bruke mobilen din til jobb, ville jeg valgt enten T68i, P800, S55 eller Samsung S100..

 

Hvis du vil ha en litt kul ungdomstelefon ville jeg valgt enten 3650, T310, S55, T68i eller T720/T720i.

 

Mest for pengene: S55, T68i og N3650

 

(Ble mye linker og ting, så jeg får se i morgen om jeg kanskje retter litt på innlegget både angående meningene jeg har fått ned på papiret, men også linkene...)

Lenke til kommentar

jeg synes du skal kjøpe nokia 3650 den mobilen er noe for seg selv og du finner ut noe nytt hver dag. Dette er en skikkelig gøy og litt vanskelig mobil, men når du kommer inn i den så er det bare gøy :woot:

se på www.nokia.com så kan du lese om den, menjeg annbefaler å gå i en butikk å spør om du kan se på den du får en helt annen mening da-

 

Lykke til Koz ingrid :wink:

Lenke til kommentar

Jeg har tidligere skrevet hvilken mobil jeg ville valgt av de som er ute nå, men sa ikke noe om hva jeg anbefaler i nær framtid. Det mest "hotte" nå er Sony Ericsson T610, og den er det mye oppstyr rundt. Det virker som en utrolig kul mobil, og med spennende funksjoner.. Men å anbefale den er ikke min jobb, det er de høyere makter (molna, som har prøvd den :wink: ) som får gjøre. Jeg ble overakset over at den har GPRS 4 + 1? stemmer det? uansett, den virker spennende, og har det meste. Ellers er selvsagt neonode n1 en spennende mobil, men den kan vell ingen si for sikkert si når kommer. Den er vell egentlig en PDA med mobil funksjon, så det er jo ett annet kapittel. Samsung kommer også med mange spennende mobiler etter sommeren/årskiftet... *siklesikle*...

 

Siemens kommer også med en ny spesiell sak; SX1, ser spennende ut, men igjen - jeg kan ikke anbefale den...

 

men det er tross alt din avgjørelse hvilken mobil du vill ha, skriver hva du trenger mest/ser som nødvendig i en mobil kan vi nok gi deg enda mer tips her på forumet...

Lenke til kommentar
Tror jeg ville valgt neonode n1. Ser den vil bli priset mellom 3800-4900 uten abb og kommer i slutten av mai.

 

For meg virker det som en mobil det er verdt å vente på...

Tror ikke neonode klarer å produsere nok telefoner til slutten av mai, den kommer kanskje til salgs i andre land en god stund før den kommer her til norge!

 

Den er jo kommet i enkelte norske web butikker allerede med en prisantydning.

 

Se digi.no sin artikkel

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...