Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har akkurat begynt å sniffe litt på C, etter å ha brukt Delphi/Pascal en del. Lastet ned DJGPP og har kommet så langt som å lage det obligatoriske 'Hello world'-progget+litt til, men savner en brukbar IDE, sånn at jeg slipper å pirke på cmdline-compileren hver eneste gang, og sånt. Mener å ha lest at Borland hadde lagd et eller annet som kunne brukes med DJGPP, noen som vet hvor jeg finner det, eller noe lignende?

Er også interessert i gode tutorials/artikler om C (og evt C++), denne her (http://www.howstuffworks.com/c.htm) skraper vel bare i overflaten, og jeg har lyst til å begynne å grave litt etter en stund :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Borland C++ Builder skal jo ha det meste... Så har man jo alltids Visual C++ hvis du ikke har noe imot M$. Men begge disse koster masse penger, man det må man vel nesten regne med for et komplett IDE.

 

http://www.borland.com/bcppbuilder/

 

http://msdn.microsoft.com/visualc/

 

sourcecode.no har jo en introduksjon til c/c++ hvis jeg ikke tar feil, der var det noen forslag til kompilatorer også. Siden er hvist nede for tiden.

Lenke til kommentar

Quote:


kilogram skrev (2002-01-17 18:28):

Det er rett at sidene er nede for tida, vi har hatt litt problem etter eit innbrot på serveren. Men, me kjem sterkt tilbake.


 

Hvordan går det med ny-opprettingen av Sourcecode.no? Gleder meg til dere er operative igjen.

 

Da kan vi kanskje få skikkelig liv her på forumet også.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...