Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ukjent, alvorlig og merklig problem. Kanskje DU kan hjelpe?


Anbefalte innlegg

Hvis du har brukt støvsuger inne i maskinen, kan du i verste fall si farvel til alt som minner om en stabil PC. En støvsuger lager så mye statisk elektrisitet at det ganske ofte dreper komponenter for fote.

 

Søk litt på "støvsuger" og "ustabil" i forumet, så ser du at jeg har rett.

 

Vi som tjener penger på å reparere maskiner, burde være glad for denne støvsugingen, men jeg synes det er litt trist at mange ødelegger maskinene sine på denne måten. Trykkluft er greit, spesialstøvsugere til mange tusen kroner er greit, men den man har i huset er rene PC- terminatoren. Jeg uttaler meg på bakgrunn av mange års erfaring.

Seriøst?

Naboen min, som har langt erfaring som DataIngeniør, sa nemlig at jeg skulle prøve meg med støvsugeren :s

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Statisk elektrisitet som dreper pc'er er i ferd med å bli en urban myte. Det er større sjanse for å ødelegge komponenter pga hardhendt bruk, men jeg regner med de aller fleste er våkne nok til å ikke trampe munnstykket inn på steder det ikke får plass... :ph34r:

Endret av maN1C
Lenke til kommentar

Var ganske forsiktig, men jeg kom borti viften iblant p.g.a jeg måtte få bort støvet på baksiden :/

 

Jevel, leste på wikihow en guide om hvordan man skulle installere driver til WPN111 på x64 vista :)

 

Håper det fungerer ^_^

 

Noe som gjør meg forbannet er at det står "Works with Vista" på esken til WPN111, men man må gå inn på internett, noe ikke alle har når de kjøper seg en nettverksadapter, for å hente driverne.

Irriterende.

 

Jaja, håper bare jeg får fikset problemet mitt :)

Lenke til kommentar

Skumtroll, hvorfor bruker du egentlig trådløst?

 

Jeg også gamer en god del, og for meg gjelder kun gode, gamle nettverkskabelen. Prøvde trådløst en stund, men det var bare altfor ustabilt for meg. Lagspikes, loss og choke ødela helt CounterStrike:Source for meg, og var til stor frustrasjon for de andre på laget mitt. Det passer dårlig med forsinkelse på kommunikasjonen pga lag på Ventrilo akkurat når du spotter et B-rush :wallbash:

 

Iallefall, kabel ftw

Lenke til kommentar

Dette lukter skjermkort lang vei for meg. Er greit å få utelukket minnet ditt først likevel. Sett memtest på over natta, og prøv å oppdater bios på skjermkortet ditt. Hvis du har tilgang på et annet skjermkort, så prøv dette også.

 

Kan nevne at jeg hadde et lignende problem for noen år siden, pga av hovedkortet mitt ikke likte minnet mitt, men jeg fikk da BSOD i spill, ikke bare svart skjerm.

Lenke til kommentar
Noen som vet om et program som funker som Memtest, bare at det sjekker skjermkortet?

Vil viteo m det er problemet!

 

Som jeg skrev tidilgere så tror jeg det er der porblemet dit ligger. Tror dette er et crossfire HK og mulig det kan bli tull med et nvidia kort?

 

Skyt meg hvis jeg tar feil!

Endret av s0und
Lenke til kommentar

Ok :) Det klikker fortsatt så.

 

Er ikke så veldig keen på å kjøpe et nytt skjermkort før jeg vet om det er feilen, ingen smo vet om et program som kan sjekke om skjermkortet er rompekjørt??

 

Forresten, når jeg starter pcen, og det står "No any drivers found", så står det "www.jmicron.com" i hjørnet. Skjønner ikke helt det som er på jmicron-siden tho.

 

En annen rar ting er at det klikker aldri når jeg spiller på tilfeldige CS servere, kun når vi skal siplle match. Veldig rart.

Endret av Skumtroll
Lenke til kommentar

Ad støvsuger og DataIngeniører- jeg jobber med flere som har hovedfag IT, og da er datasivilingeniører, eller noe slikt. Det betyr ikke at de kan noe om hardware.

 

Og når det gjelder "urban myte", mulig det, men det er en myte som alle seriøse produsenter av hardware tror på, og bruker store summer på å beskytte seg mot.

 

Hva vet vel jeg, som bare har jobbet med dette i snart 20 år.. :) Som sagt søk på forumet, så finner du utallige tråder av typen "Jeg bare støvsuget litt i maskinen min, og nå virker den ikke". Noen ganger går det bra, andre ganger tar det tid før problemene tar til, og noen ganger dør maskiner med en gang. Det vet man ikke.

Lenke til kommentar

"No any drivers found" betyr det at BIOS ikke finner harddiskene eller at den ikke finner noen harddisker i RAID?

 

Hvis det er det første så ville jeg kanskje tatt de ut og satt de inn igjen og sjekket at alle ledninger er rikitg koblet. Kanskje litt longshot, men virker jo som det er noe galt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...