Gå til innhold

Koss portapro: Må ha headsettet "feil vei" for riktig rettning på lyd


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Har et Koss portapro headset, funker fjell til musikk og slikt!

 

Men når jeg skal spille, så må jeg snu headsettet slik at left-høytaler blir på høyere og omvendt. Om jeg ikke gjør dette så hører jeg at bomba er bak meg, enda den er foran meg. samma på siden og, om folka er på høyere så hører jeg at dem er på venstre.

 

Er det noe galt med det eller er det slik? Har prøvd flere head sett og de er lyden riktig på.

 

edit: samme feil i alle spilla jeg har.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan prøve det. Uansett de er helt nye og poblemet har vørt der siden jeg pakka dem ut :p

 

Er bare til og bytte de da, jeg tror ikke det er så mye greier, for og si det sånn:D Bytte imellom høyre og venstre alltså

 

jeg "kasta" mitt koss porta pro for 3 dager siden. Har fått nytt. Jeg åpna det opp for og faktisk se hvordan selve høytaleren og membbranen var. Det var sykt simpelt! det var bare en liten ledning, inn til en kobber ring, som lå oppa en magnet. Å der var det ett faktisk ett plast belegg som var forma som en høytaler! plastik var genialt!!

Koster nok bare 10kr og lage de. Men sykt bra lyd du får av plastikk og kobber lol. satt de sammen etter på, så nå skal jeg levere de til elkjop. Å få ett nytt ett. Er jo livsgarantiXD

Men, de ser jo ikke på den, hva jeg har gjort fordi da må de åpne hele greine. Jeg reiv av plastikken, da funka den ikke lengre=O! så da skal jeg ta med en mobben, og vise de at bare 1 høytaler funker. Å den har brekt av, så da får jeg håpe jeg får en ny en:P kommer ikke til og bruke de, men er sjekt og ha de. Er det beste headsetet jeg har hatt til den støreslsen, bortsett fra akg 518dj de er bedre, men dyrere.

Endret av kasamo2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...