Jump to content

kasamo2

Medlemmer
  • Content Count

    717
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 :)

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

7968 profile views
  1. sjekket sikringen som er ved batteriet? vis det har kortsluttet pga det er slitt hull på isolasjonen rundt strømledningen (mulig gjennom brannmuren) må du ikke koble det på igjen før du/dere har utbedret feilen. Dere kan ikke ha kortsluttet selv? Har dere tilgang til ett multimeter kan dere måle på inngangen av forsterkeren, er det spenning der og fortsatt ikke lyd ville jeg gjettet at det kanskje er remoten, eller signalet som ikke kommer fram. Jeg ville startet med og sjekke at ledningene til høyttalerne er tilkoblet. for å så måle om det er spenning fram til forsterkeren, for og finne ut om feilen er før, eller etter tilkoblingen. Vis det er spenning der ville jeg sjekket om den skrur seg på, evt måle remote ledningen om den sender spenning når dere skrur på. Kan jo også være at sikringene på/eller forsterkeren er defekt. +er fra batteriet - er alt av metall fra bilen bare sånn at det er klart. Derfor det er viktig at strømkabelen går trygt imellom brannmuren, sånn at det ikke gnisser på metall.
  2. Tenkte jeg skulle prøve fusso coat 99 dark for og gi en god beskyttelse mot vinteren. Da jeg har lest at den skal være veldig holdbar. Hvordan er det og evt legge autoglym HD wax over fusso coat? Vil det gi bedre glans og beskyttelse noen måneder, eller gir det ingen fordeler? Litt kjedelig og ikke få brukt hd waxen når jeg bare har brukt den 5-6ganger. Jeg er fornøyd med HD wax, men tenkte jeg skulle legge på en bedre forsegler mot vinterhalvåret.
  3. Takk for kjappe svar. Da får jeg evt dele den opp i noen forskjellige partisjoner. Programmet funket fint også. fikk til og lese alt, men går vel ikke an og skrive der.
  4. Hei, har ett problem når det gjelder overføring av filer på ekstern hdd. Vi skulle gjerne ha overført noen bilder fra en harddisk som var i en gammel maskin til en ekstern hdd. Men problemet er at når jeg plugger den eksterne harddisken i maskinen kommer den ikke opp. Men den kommer opp på mac'en. Når jeg går inn på innstillinger på hardisken via mac'en står det format: Mac OS Extended (journalført) Er det sånn at den kun kan brukes på mac? Å vis den skal brukes på w10 så må den formateres?
  5. Nå har jeg fått alt koblet opp og det fungerte veldig bra, MEN ett stort problem er at etter ca 45sek så spiller bassen på fullt (bil av og låst). Jeg dro fram multimeteret og målte remoten. Den viser 12v ca 18sek etter jeg skrur av. Men så etter 15-20sek igjen skrur den seg på igjen. Å sånn fortsetter den. Etter som jeg har forstått skal loc'en ha konstant spenning. Å den skal sende signaler og skru på forsterkeren via remote når den merker at det er strøm i høyttalerledningene. Det er 3 ting jeg kan tenke meg at det kanskje blir forårsaket av. 1. Defekt loc 2. At bilen sender sporadisk strøm i høytalerne. Noe jeg ikke helt forstår fordi da burde jeg kunne hørt det fra høytalerne også. Å tro meg det er full trøkk på 30-50hz området fordi hele bilen rister. 3. At jeg har koblet noe feil, noe jeg heller ikke kan tro. Vis det er noe feil må det være pluss og minus inn til loc'en. Kan det kanskje skje vis den ikke får konstant spenning? Inntil videre har jeg koblet fra strømmen på batteriet til jeg kan finne ut av det her. Setter veldig pris på om noen kan tenkte seg hva det her kommer av. Kanskje det hadde hjulpet og koblet remote fra en annen kilde en loc'en? Men litt usikker hvem. Fant en sikring i bagasjerommet til soltaket. Så trakk remote fra den og då fungerer endelig alt som det skal.
  6. Etter litt lesing på nettet fant jeg ut at man trenger bare og koble til 12v og jord. Vis man vil ha remote. Så jeg gjorde Det siden jeg trenger det på min forsterker. Å den ekstra jordinga. Skulle hjelpe vis man evt får dynamostøy eller lignende. Jeg brukte et multimeter for og finne 12v og jording bak spilleren min. Siden det ikke stod på noe skjema jeg fant. Men fikk ikke tid til og sjekke om den faktisk sender 12v igjennom remote når jeg skrur på spilleren. Det får jeg sjekke imorgen. Å forhåpentligvis trekt strøm til forsterkeren. Jeg skrudde gainen til 80-90% på right og left. Så får jeg se hvordan det blir når jeg har fått alt oppe og gå.
  7. Hei, skal montere en høy til lavnivå adapter. Jeg lurte så på pluss og minusen. Kan jeg gi adapteren konstant spenning. Med og koble meg på ledningene som går inn til spilleren? Ser også at det er 2 jordinger inn til adapteren, hvorfor trengs det? Er den ene noen skjerming av noe slag? Link til adapteren her https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/montering-tilbehor/koblingsmatriell/connects2-ctloc20
  8. Da fikk jeg sjekket i haynes manualen. Å det stemmer at det skal være 85nm. Da skal jeg ikke dra til med 125nm igjen ihvertfall. 90% sikker på at gjengene er i trommlene. Så da blir det og skaffe 2 nye imorgen så løser det seg. Case closed
  9. Ja, syntes 125nm hørtes mye ut. Men fulgte det da de sa det. Gjengene var mulig litt skadet. Men når jeg hadde ca 70-80nm med bolten til vinterfelgen holdt den :/ leste rundt at folk sa det var 85nm og noen sa 100. Skal sjekke når jeg kommer hjem ikveld hva det står angående moment, og om det er gjenger i trommelen eller navet. Har haynes manual hjemme til 306, som jeg ikke tenkte på igår. Har byttet bremsebånd på en 306 for noen år siden. Men husker ikke hvordan det så ut. Bildene ligger trolig på den gamle ødelagte mobilen :/ Ellers så går det alltids og se på bilen imorgen.
  10. Hei, var da uheldig og knakk en bolt når det skulle byttes til sommerdekk. Fikk ny bolt og skulle dra til med 125nm som Bos sa de gjorde på alle peugeot'ene(Ja, jeg burde brukt moment fra starten av). Da begynte den nye bolten og svive. Det jeg lurer på da er om jeg kan bruke gjengeinnsats eller noe annet for og fikse det. Eller om jeg må ha nye trommler. Så også etter tromler på skruvat, men da kom det opp flere forskjellige typer. Bilen er en Peugeot 306 Automat 2000modell 1.6. 88hk. Den har også Abs Hadde vært greit og fikset ganske kjapt da madammen bruker bilen, og det er selvfølgelig ikke lovlig.
  11. Jeg spiller, men ikke så veldig mye. Spiller kun oldschool. ingame name Le Ninja
  12. Må sjekke dette når jeg kommer hjem. Er mulig man kan justere det manuelt ja.
  13. Hei, har kjøpt 1070 som skal erstatte mitt gamle 560ti. Skal kjøre det med 2500k og sabertooth p67 hk. Har forløbig 8gb ram. Tenker og oppgradere til 16/32gb. Står det støtter max 32gb med 1800mhz. Er det mulig og kjøre med høyere hastighet på det systemet? Evt hvem brikker er og anbefale?
  14. Takk for all hjelpen. Det blir til at jeg bytter ut skjermkortet jeg har nå. Sparer mye penger og kan forlenge levetiden med noen år Får se om jeg går for 1060 eller 1070.
×
×
  • Create New...