Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Evnen til å ikke bry seg


Gjest guestguest

Anbefalte innlegg

Gjest guestguest

Hei. Jeg har det problemet at jeg bryr meg altfor mye om alt. Jeg går konstant rundt å analyserer alt jeg ser, lurer på hva alle andre synst om meg, følest som om alle ser på meg hele tiden. Spesielt når jeg går blant folk jeg ikke kjenner. Rundt kjentfolk er det ikke så gale, men kunne nok forbedret meg litt der og.

 

Jeg prøver å ikke tenke sånn, jeg vet at det ikke er særlig sunt. Uansett om jeg innerst inne vet at det ikke er sånn, klarer jeg ikke å bare la vær å tenke på det. Hele tiden prøver jeg å tenke rasjonelt, men det går rett å slett ikke. Det ender opp med at jeg analyserer hver minste bevegelse jeg gjør, og føler at alle ser på meg igjen.

 

Så det jeg trenger, er evnen til å ikke bry meg om hva andre synst om meg. Men hvordan skal jeg bygge opp den? Hvor skal jeg begynne?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

begynn med musikk på ørene, hjelper meg. Tyggis. noen plass å ha hendene. var sånn før, analyserte det meste. Nå er det ataraxia nivå.

Analyserer aldri ting som før. Det største problemet mitt er å finne ut hvor eg skal spise lunch.

Prøv og ignorer folk helt. Dagdrøm mens du går bortover, syng, plystre. Ting som det

Lenke til kommentar

Hehe. Hvor gammel er du? Jeg hadde det sånn før. Spesielt i sånn 8.-9.-klasse. Da tenkte jeg ofte at det var viktig å være populær. Men det gikk over :) Nå gjør jeg stort sett det jeg vil og driter i hvor stygt "sossene" ser på meg! Det er greit for meg å bli lagt merke til, uansett om det er positivt eller negativt. Folk har uansett ikke noe med hvordan du ter deg!

Endret av Benor
Lenke til kommentar

 

Denne linken omhandler ikke direkte dette emnet, men om å ha troa på seg selv etc.

Jeg syns hvertfall den gir meg mange tankevekkere på mange plan. Føler meg bedre etter å ha sett den rett og slett (utrolig nok, ettersom det er formålet).

Se den en gang om dagen og se om du klarer å endre tankegang selv etter en stund :)

Endret av Veggin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...