Gå til innhold

Batterigrep, eller ikke batterigrep?


Anbefalte innlegg

Tjohei i fjellet! Jeg vurderer å kjøpe batterigrep til min D200. Grunnene for å kjøpe er berikappasiteten, som ikke er kjempefantastisk, og at jeg tar en del bilder i høydeformat.

Med tanke på batterikapasiteten, at jeg kan ha med et ekstra batteri bare. Det er jo en mulighet, men synes det ville vært greit med to batterier i kameraet. Den ekstra vekten tror jeg at jeg skal overleve. Det jeg frykter er om det er verdt utgiften? Å hvis ene batteriet er dårligere en det andre å går tom fortere, da kan jeg forsatt bare bruke det ene som står i? eller må jeg lade begge opp igjen. Jeg fant et brukt til 1200kr med 2 batterier, det er jo uansett ikke en forferdelig pris? hvis ikke batteriene er helt rumpe da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er trist med D200 at du må opp på 2 batterier for å få ca samme levetid som 1 batteri på D70 hadde.

 

Selv hadde jeg batterigrep på mitt D200, og har det på D300, men jeg må si det ikke har blitt brukt så mye i det siste..men det har kanskje med at jeg har brukt 50mm f/1.8 endel i det siste og går for kompakt løsning...

 

vil absolutt anbefale batterigrep til D200 om du klarer å leve med vekten og størrelsen.

Lenke til kommentar

Batterigrep er noe jeg ikke klarer meg uten, jeg er helt avhengig av det. Ikke for at jeg tar så mye på høykant, for ofte bruker jeg bare det vanlige uansett fordi det tar for langtid å skifte.

 

Det som er bra er nr 1 at man kan ha 2 batterier, og trenger ikke bli heftet av å skifte batteri under en shoot. Nr 2 er at det gir mye bedre tak, og man blir ikke så sliten i håndleddet. Uten grep må man holde det ganske så anspent, men med grep så bøyer jeg ikke håndleddet i det hele tatt. Det er også greit til makro på høykant så jeg slipper å ligge enda mer makabert til for stabilitet er sykt viktig når man jobber på lave lukkertider.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...