Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
masse piss var det da ikke...og fantastisk eksempel med stor kebab over hele ryggen, det tror jeg jaggu jeg skal tatovere meg med.

 

med uansett, å spørre om råd om motiv er da virkelig ikke tingen. dytt henne heller inn på denne tatoveringssjappa, så kan hun se på forslag der. eller søke litt rundt på nettet. det er hun som skal ha det og da må hun klare å finne motiv selv. ville du sagt at hun burde ha en gekko, bare fordi en på et forum synes de er fine?

 

men her har vi en som fyller mange av dine kriterier: svart og søt og liten og kan plaseres for eksempel i korsryggen (jada, jeg kan lese, hun vil se den. så da kan hun heller ha den på magen..):

 

http://www.bmezine.com/tattoo/A61023/high/bmepb378970.jpg

 

eller så har du denne, som jaggu er et krypende dyr! fargene er jo selvfølgelig valgfrie, om ikke hun har planer om å printe ut noen andres tattovering og få den tattovert uten å gjøre noe med den...)

 

http://rmantcangl-ivil.tripod.com/sitebuil...ures/lizard.JPG

7202237[/snapback]

Vi har søkt på nettet etter forskjellige ting. og vi har vært innom begge tattoo stedene i drammen sentrum. Fant ikke noe spess. Skal ta oss flere turer, og kanskje kjøpe ett eller 2 tattoo blader.

Den siste linken funka ikke her.

 

Hu har seff planer om å gjøre noe med den.

 

ok, for det første. Jeg tenkte på starlight tattoo i drammen sentrum. Hu sa hun muligens ville ha den der. Ikke at hun skulle ha den der. Håper noen skjønner hva jeg mener nå. Hu vil ha den et sted der hu kan se den og at den skal være liten og søt siden hu er det.

 

Psilo, jeg skjønner helt hva du mener. Bedre å betale litt mer så du blir fornøyd. Nå vet ikke jeg så mye om bra tattoverings steder i drammens området. Så tips hadde jeg satt pris på.

 

Siden det ikke er så smart å ta der, så skal jeg snakke med hu om det.

 

Ps. Den skal være fargeløs. svart/hvitt.

7201780[/snapback]

 

Heisann. Har tatt begge mine på starlight, og en kompis har tatt sin der. Tony, som eier stedet, har tatovert i 30år og er veldig flink. Masse andre folk som er flinke der også, men vet ikke om de nye som har begynnt. Du kan ta en titt på www.tatovering.no som er siden dems.

 

Det er også en annen tattoveringsjappe i byen, husker ikke hva den heter med noe med light eller noe sånnt. Ligger ovenfor svømmehallen i retning sentrum. To andre kamerater tok sine der, og de ble også veldig bra.

 

Anbefaler dere og gå innom og spørre og grave litt, se på bilder og ta en beslutning etter det.

 

EDIT: Det andre stedet heter "Leading Light" og kan finnes her

 

EDIT2: Her er noen bilder fra messe 2003, bla. Leading Light, Let's Buzz og kunst med puls. Gøy å se

http://www.tattoomagazine.no/galleri/oslo2003/index.htm

7202360[/snapback]

 

Takker kvarna, vi har begge planer om å bruke starlight. Hører at starlight er bedre enn leading light selvom leading er billigere. Jeg er mer eller mindre sikker på hva jeg skal ha. Dama leter fortsatt etter noe som snakker til henne.

 

Takk for all hjelp.

Lenke til kommentar
Takker kvarna, vi har begge planer om å bruke starlight. Hører at starlight er bedre enn leading light selvom leading er billigere. Jeg er mer eller mindre sikker på hva jeg skal ha. Dama leter fortsatt etter noe som snakker til henne.

 

Takk for all hjelp.

7209628[/snapback]

Aldri tenk pris når det gjelder tatovering. Kvaliteten som gjelder, og da må man gjerne betale litt, men det er verdt det.

Lenke til kommentar
Hei, jeg skal til oslo i november for å få med meg maiden-konserten. Tengte at jeg skulle slå 2fluer i en smekk og skaffe skaffe meg 3piercinger og en tattoering. Kan noen her anbefale meg noen gode folk i oslo til dette?

 

Takker for svar! :cool:

7221172[/snapback]

House of pain eller pin-point. :) Begge er veldig dyktige når det gjelder piercing, hvertfall. Pin-point driver ikke med tatovering da. Christiane hos Pint-point er supersøt og kjempeflink :wee:

 

Pin-Point

Endret av Aidskake
Lenke til kommentar
Kjapt spm, Mye koster en piercing i øyenbrynet? sånn ca?

jeg er 17, må jeg ha noen underskrift fra foreldre da?

Stor sjangse for å bli blind på øyet?

Hvilken side skal man ta den på?

7222705[/snapback]

Pris: Alt fra 400-600 kroner. Du trenger ikke underskrift, men det er godt mulig du må vise ID. Du blir ikke blind, og hvilken side du vil ha den på kan du velge selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...