Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor bør man gå om man har en ganske abstrakt og rar tattoveringsidè? Kan jeg gå til Lucky 7 f.eks. og spørre, eller er det spesielle artister som driver med "rare greier"?

Tja, jeg har inntrykk av at de gjør mest tradisjonelle design. Men det beste er vel å ta turen og snakke med dem selv ;) Hva skal du ha, om jeg får spørre? Kanskje litt lettere å komme med anbefalinger da.

 

Tenkte på en ring rundt underarmen som deler seg på utsiden slik at den ene går inn i den andre mens den andre går ned og ender i en "jack" (Veldig vanskelig å forklare). Altså som om man har en jack-kabel surra en runde rundt armen da på en måte.

 

*over på den nye siden*

Lenke til kommentar

Jeg synes faktisk ikke armhulen var vond i det hele tatt. Det sved, men ikke mer enn andre steder på armen. Mulig fordi jeg hadde så vondt i hele armen at jeg ikke klarte å konsentrere meg nok til å ha vondt andre steder, men.. :p Albuen er det kjipeste jeg har tatovert. Hørte en skjærende skrapelyd og hadde vondt fra albuen opp til nakken når jeg ble tatovert der. Urgh.

 

Jeg er endelig oppe på 16mm! To millimeter igjen! \o/

 

Edit: Bilde. Ser at det begynner å bli litt lite hud på undersiden. Jikes.

post-108848-0-94044500-1303824425_thumb.jpg

Endret av Eplefe
Lenke til kommentar

Mente vel egentlig hvor på armen, men takk:P Skal tatovere "Carnival of souls" på høyrearmen, men har ikke bestemt meg for om jeg vil ha under/over-armen og inn/ut-siden. Preferanser?

 

Eg trur i alle fall at eg ikkje ville ha satsa på utsida av overarma.

Og heller ikkje rundt armen som eit armband :p

 

Men bortsett frå det kjem det kanskje litt an på fysikken din, kor muskuløs (evt muskel-løs) du er og slikt... I mitt hovud, då...

Lenke til kommentar

Tenkte å ta en tatovering på overarmen/skulder, har tenkt på det i flere år og vet sånn ca. hvordan den skal være. Men kan ikke tegne selv. Bor i Arendal, men har hørt at de i Arendal ikke er noe bra. Kan godt reise til Oslo f.eks. og ta den der.

 

Noen som kan anbefale et sted?

 

Er snakk om en tribal (ja vet at "alle" har tribal men er det jeg vil ha) som begynner på overarmen og slutter på fremsiden av skulderen med tre "pigger" sånn at det nesten ser ut som tre klør over skuldra. Vet ikke helt hvordan den delen på overamen skal være, men liker den som Vin Diesel har rundt armen i xXx filmen, så noe lignende.

 

Trener en del, så lurer da på om tatoveringen kan bli ødelagt på noen måte hvis jeg får større overarmer med tiden?

 

Tredje og siste spørsmål; hva synes dere om et slikt motiv?

Lenke til kommentar

Ut i fra det jeg har hørt fra andre så vil ikke motivet ødelegges ved økning eller reduksjon av muskler.

 

Og det å ta den i Oslo kan være smart. Mange dyktige her.

 

For å svare på det siste du spør om: jeg synes det er hårreissende forferdelig. Har kanskje sett bilde av én tribaltatovering i løpet av 10 år som faktisk ser bra ut.

 

Jeg kan skrive mye om hvorfor jeg hater det, men skal begrense meg til avsnittet over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ear stretching er som barn - de færreste liker det før de får sine egne. Jeg skulle bare ha "type 4-6 mm elns" for å kunne bruke sånne spiraler. Men så er de så små i 6 mm... så det ble 8, og 10, og det ser fortsatt lite ut.

 

Hadde lenge en grense på 10 mm og syntes ikke at noe over det var fint, men den grensen flyttet seg nylig til 12 mm - offisielt. Har egentlig en liten stemme i hodet som piper "seeeksteeeen"....... Jeg synes det er fint/kult/tøft, og litt typete/frikete. Nesten sånn som tatovering var for 20 år siden, men nå har jo _alle_ tatovering. Ear stretching to rule them all, and in the darkness bind them :)

Lenke til kommentar

Ser ikkje for alt i verden, kva som er så fint/tøft/rått, med eit giga høl i øret. Sikkert tøft med eit lite, type 4-6mm elns.

Over det, finnast ikkje tøft, fint kult. Sjølvsagt subjektivt, men ingen eg har snakka med synast det heller. Er det kunn ei lita gruppe som meiner at det er fint? ALtså type "emo", "punk" subkulturar?

Du svarer jo på ditt eget spørsmål. Kroppskunst er høyst subjektivt. Jeg er ikke særlig fan av tatoveringer i samme gate som den du nettopp skaffet deg, og du liker ikke strukkede ører. Det viktigste er vel at folk er fornøyde selv? Strekking av ører har for øvrig blitt relativt vanlig, så det er vel heller tvilsomt at det er et fenomen som er begrenset til et par subkulturer.

Lenke til kommentar

Er enig med deg der, det er nokon få som kler det, men då igjen kjem det ann på kor mykje det er strekt.

Nå kan vell ikkje piercing og tatovering samanliknas på same måte?

Er jau ein vesentleg forskjell på kor man tar tatovering kontra piercing. Men er jau som nemnt tidlegare, veldig subjektivt.

 

Toska92: Innsida på underarmen utan tvil.

Endret av Ondskap
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...