Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Fasitsvar: Nei, det er sjelden lurt å tatovere seg når man er 16.
Hva da?
Hva da? Mener du hvorfor da kanskje?

 

Vel, hvorfor er enkelt å svare på.

For det første så er de færreste 16-åringer modne nok til å ta en avgjørelse om noe som skal være på kroppen deres til evig tid. Smak forandrer seg f.eks. Det sitter mange 30-åringer som angrer vettet av seg for tribalen eller lignende de tok da de var på din alder. Den var jo bare sååååå kul lissom. Men, akk, noen år senere så var den ikke det likevel.

For det andre så er det de færreste av de som blir ansett som seriøse artister som tatoverer folk under 18. Det vil si at de fleste som tatoverer folk under 18 ikke er "top of their class" eller de mest seriøse. Det finnes unntak, men det skal være på kroppen din en stund.

 

Det er bare 2 år til du er 18. Gjør deg selv den tjenesten å vente. Kanskje har du funnet ut at den tatoveringen ikke var så kul likevel innen den tid. Og i tillegg så har du da et større utvalg av artister å velge mellom. Ingen vits i å gå til Tattoo-Harald og hans likemenn om du kan velge mellom så mye mer om så kort tid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Alle JEG kjenner med tatovering som er under 18, er faktisk mye smartere enn han ene jeg kjenner som er 18 med tatovering.

Det betyr ingen ting. Den ene jeg kjenner under 18 som har tourettes er også smartere enn den ene jeg kjenner over 18 som har tourettes; men hva betyr vel det? (tenkte jeg skulle komme med søkte sammenligninger siden man først var i gang..)

 

Jeg mener også man bør vente til man blir 18 med å ta tattovering. Husk at du skal blekke ting du skal ha resten av livet.

Endret av MSg
Lenke til kommentar

En grunn til å vente til man er 18 er fordi da kan man velge fra de virkelige gode tatovørene. De tatoverer ikke de under 18 for de trenger ikke det for å tjene penger.

Og man ser det ikke når man er 16 alltid. Men fra 16 til 18 er det store endringer og det er det fra 18 til 20-25 og. Veldig store endringer i smak osv.

Det er det å angre. Gjerne ikke pga motiv alltid, men fordi man kunne fått de så mye bedre utført hvis man hadde ventet til å ha gått til en seriøs og dyktig en.

Jeg forstår lysten til tatovering og surt gjerne at man ikke er 18 og det å vente osv....Hatet det selv. Men så glad i dag for at jeg ventet. Jeg tok ikke sjansen på annet for de som da tatoverte var dritadårlig og jeg ville ha en jeg kunne være stolt over. Jeg har alltid vært fornuftig, og glad jeg var det i denne saken og selv om det kriblet av lyst.

Endret av DesertRose
Lenke til kommentar

Jeg henger meg på de som sier at man bør vente. Jeg ville selv ha tatovering da jeg var 18. Nå er jeg 22 og fortsatt uten tatovering, og strålende fornøyd med at jeg har ventet så lenge. Jeg blir litt flau når jeg tenker tilbake på tatoveringer jeg har hatt lyst på i løpet av de årene jeg har brukt på å tenke, nå har jeg endelig kommet frem til motiver jeg føler jeg virkelig vil dekorere kroppen min med. Jeg utelukker ikke at jeg fortsatt kommer til å endre meninger om hva jeg liker osv. Men nå vet jeg at jeg ungår de store fellene jeg lett kunne gått i da jeg var 18 år.

Så hør på alle som sier at du burde vente til du blir 18, gjerne lenger enn det også.

Lenke til kommentar

Sitter selv å vurderer (ja, venter nok en god stund før det faktisk kommer til å bli noe) en tatovering/"piece" på underarmen. Er 18, så må både sette av penger over en periode, samt finne ut hva jeg faktisk vil ha.

 

Uansett så er jeg på utkikk etter litt inspirasjon, så om noen har (som i: på armen eller C:/verdensveven) noen å vise fram, så kom med dem! (Sett gjennom mesteparten av tråden, bare så det er sagt)

Endret av xBoffen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...