Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva har vært ditt beste kyss?


NorkaBorka

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ble kjent med ei (min nåværende kjæreste). Ho var på besøk sammen med en annen venninne hos meg. Dagene etter var hun på besøk og hver kveld fremover fulgte jeg henne hjem og fikk hadeklem. Etter ca 4-5 dager kyssa vi istedet for klemmen, og det mer som klining, jeg var allerede forelsket i henne (og er det fortsatt) og det føltes helt hærlig!

Lenke til kommentar

Det må nok ha vært hvor jeg og en jente lå i senga, jeg på ryggen og ho oppe på meg. vi lå der, med nesene nær hverandre, ingen turte egentlig å kysse den andre, så vi lå der, og brått lå vi og kyssa, i det hele føltes det ut som vi lå der i 5 min, men den egentlige tiden var 1t og 20min.

Lenke til kommentar

Mitt beste kyss var nøyaktig for 1måned og 3 dager siden.. Den 3. Oktober. Det var min siste dag i Kristiansund før jeg dro på polentur og flytta til Kongsvinger. Så var jeg med denne jenta, og vi likte hverandre, det kunne man se godt. Jeg turte ikke å gjøre noe, var så sjenert, men etterhvert tok jeg handa hennes.. Så gikk vi litt rundt i 2 timer og snakket osv. Det føltes så godt..Når hun måtte ta bussen tilbake så kysset jeg henne, og hun begynte å skrike, glemmer aldri det. Nå er vi sammen og har vært det siden vi kyssa den ene gangen.. Det var mitt første skikkelige og beste kyss.

Lenke til kommentar

Haha, Nikka. Skulle til å skrive noe av det samme selv.

 

Så. Mitt beste kyss hitil må ha vært med ei veninne på fylla. Aner ikke hva som skjedde, men plutselig sto vi der. Virkelig. Herlig kyss. Vi skulle akkurat til å dra hjem til henne, men ble avbrutt av en bil som tutet noe helt jævlig; pappa. Her var ingen unskyldninger gyldig. Jeg hadde sagt ja til å bli hentet halv to, og derfor skulle jeg hjem halv to. Faen og ^^

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...